MENIG TUŽAN ZBOG ODLASKA NAJBOLJEG PRIJATELJA: Teško mi je bez NJEGA!

Autor:

Sport

13.07.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Igora Duljaja privode kraju pripreme na Pohorju.

MENIG TUŽAN ZBOG ODLASKA NAJBOLJEG PRIJATELJA: Teško mi je bez NJEGA!

Foto: Starsport

Mnogi vole da kažu da su noge teške, da je prisutan i psihički umor, a jedan od igrača koji uvek korača nasmejan i vedrog duha je Kvinsi Menig, koji ističe da jedva čeka da počne nova sezona, ali i da rad na pripremama nije lak.

- Nije lako, izuzetno je vruće. Treniramo dva puta dnevno, igramo na svaka četiri dana, ali, ovo su pripreme. Prosto, neophodno je da ovako radimo kako bismo spremni dočekali sezonu - rekao je Menig.

Analizirao je nekadašnji polaznik Ajaksove škole kvalitet ekipe koja se priprema na Pohorju:

- Ovo su moje druge pripreme sa Partizanom i osećam se dobro. Ovo su pripreme koje počinjemo sa pratično novim trenerom, novim igračima. Nema Rikarda, što je za mene teško, ali sam srećan zbog njega. Moramo da nastavimo dalje i da radimo.

Foto: Starsport

 

 

Novi kapiten Bibars Natho je, takođe, istakao žaljenje zbog odlaska najboljeg strelca tima u Emirate. Ništa manju tugu ne krije ni Kvinsi:

- Da, bez njega je teško. Prvi put kada sam došao ovde, on mi je pomogao oko svega. Čak i pre da sam došao, pre da sam ga upoznao, pisao mi je i već tada pomagao. Osećao sam se uz njega zaista sjajno. Što se Rikarda tiče, mislim da je dobio sjajnu ponudu i priliku i mnogo mi je drago zbog njega.

Bliži se dvogodšnji boravak Partizanovog pojačanja iz Tventea, te 2021, pa se krilni fudbaler već odomaćio.

- Vreme leti zaista. U septembru će biti dve godine kako sam u Partizanu, ali, počinje moja treća sezona u klubu. Mogu da kažem da sam zadvoljan. Sada poznajem zemlju, grad, hrana mi se sviđa, mentalitet koji ima narod mi prija. Navikao sam se na sve u klubu, na ligu. Dobro, jezik ne znam, ali, mogu da razumem neke reči.

Republika

Foto: Starsport

 

Priznaje da se trudi da bude od pomoći strancima novajlijama, kao što je to Gomeš bio tu za njega:

- Mislim da će Kanute biti dobro pojačanje. Dobar je igrač, što ste mogli da vidite u prva dva meča. Pokušavam da mu pomognem da se prilagodi, isto ono što je Rikardo radio za mene.

Otkrio je šta očekuje od novog ciklusa, u kome će Partizan igrati kvalifikacije za Ligu konferencija:

- Imam dobar osećaj za predstojeću sezonu. Čuo sam da ćemo dovoditi još neke igrače, ali generalno, zaista imam neki dobar osećaj za narednu sezonu - zaključio je Menig.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading