MISTERIJA UBISTVA NOE I DALJE POD VELOM TAJNE! Zbog ljubavi se navukla na drogu pa ZVERSKI iskasapljena, porodica UNIŠTENA - ali ova stvar je još uvek NEPOZNATA! (FOTO)

Autor:

Hronika

13.07.2023

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema navodima iz Višeg javnog tužilaštva, osumnjičeni je Nou ubio, za sada neutvrđenog dana.

MISTERIJA UBISTVA NOE I DALJE POD VELOM TAJNE! Zbog ljubavi se navukla na drogu pa ZVERSKI iskasapljena, porodica UNIŠTENA - ali ova stvar je još uvek NEPOZNATA! (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ, Društvene mreže

Telo Noe Milivojev (18) iz Kovilja nađeno je pre 7 dana isečeno na komade u četiri posude, u dvorišnom stanu, odnosno, kući u samom centru Beograda. Osumnjičeni za njeno ubistvo, Ognjen D. (33), u čijem stanu su nađeni njeni ostaci, odmah je priznao zločin i uhapšen je na licu mesta.

I dalje je misterija kada ju je ubio

Prema navodima iz Višeg javnog tužilaštva, osumnjičeni je Nou ubio, za sada neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem prijavljeno stanuje.

Njen nestanak je bio prijavljen upravo 17. juna. Majka Boba je molila za pomoć preko medija i apelovala da neko javi ako vidi njeno dete.

To je uradio tako što je, kako se sumnja, kada je Noa, sa kojom je bio u emitivnoj vezi, došla kod njega u stan, osumnjičeni se posvađao s njom i potukao, te ju je najverovatnije ubio davljenjem i uz pomoć, najverovatnije noža, isekao telo na više delova.

Potom je te delove tela rasporedio u veću pvc kutiju, manje pvc bure, jedan manji balon za vodu i jednu pvc kantu u koju je nakon toga sipao za sada nepoznatu hemikaliju, kako bi hemijskim putem razložio sve delove tela, i na taj način lakše se oslobodio tela i sakrio sve tragove.

On je saslušan u Višem javnom tužilaštvu. Branio se ćutanjem. Viši sud odredio mu je pritvor 30 dana.

Foto: Društvene mreže

 

5 jezivih činjenica

1. O monstruoznosti zločina svedoči snimak sa lica mesta, na kojem se vidi kako policija iznosi kutije sa delovima tela.

2. Sumnja se da je Ognjen D. danima sedeo i spavao pored ostataka tela.

Nestanak Noe Milivojev je prijavljen 17. juna. Od tada joj je, prema rečima njene majke Bobe, telefon ugašen. Kako su rekle komšije, Nou su poslednji put videli pre, otprilike, dve nedelje. Tada su se, kako su naveli, Ognjen D. i Noa žestoko posvađali, ona je vrištala i navodno vikala da će sve stanove da porazbija ako joj on ne vrati stvari. Osumnjičeni je u tom slučaju danima "živeo" sa kutijama sa njenim ostacima.

3. Ognjen D. (33) je, kako smo gore naveli, odmah priznao ubistvo, ali je na saslušanju u MUP-u rekao da se ne seća detalja.

- Odmah je sve priznao, ali nije mogao da objasni detalje - rečeno je istrage.

4. Komšije su videle roze kikice u smeću ispred ulaza u kuću. Prema rečima komšija, posle žustre svađe, jedina stvar koja im je bila sumnjiva je bilo to što su iz crnih kesa za smeće koje su bile ispred stana u kojem je živeo Ognjen, a u kojem je, kako se sumnja Noa ubijena, virile njene prepoznatljive roze kikice.

Dodali su da im nije bilo sumnjivo to što je nema, jer su se njih dvoje, prema njihovim rečima, stalno svađali i ona je odlazila, pa se vraćala. Takođe, on je stalno dovodio neke "nove" devojke.

5. Navukao je na drogu i tukao.

Noini rođaci kažu da je bila zaljubljena u čoveka koji ju je ubio, a da ju je on iskorišćavao.

- Ona je bila zaljubljena u nega, a on je nju tukao i navukao na sve moguće droge. Iskorišćavao ju je kad mu je trebala, pa je šutirao napolje. Onda je dolazila ovde nazad. Čim bi je pozvao nazad, ona je pakovala stvari i jurila kod njega. Kad ju je upropastio, tada ju je odbacio - kažu Noine rođake.

Foto: printscreen/tiktok

 

Noa sahranjena u rodnom Kovilju

Ispraćaj na večni počinak svirepo ubijene Noe Milivojev (18) bio je u njenom rodnom mestu Kovilje u Šancu. Na njenoj umrlici nema fotografije, a napisane su bolne reči: "Tužnim srcem i bolom u duši javljamo svoj rodbini prijateljima i poznanicima tužnu vest da nam je naš-a, voljeni-a, Noa Đorđe Milivojev preminuo-la u 18 godini života".

Sahranjena je uz zvuke trube i pesmu "Tiho noći".

Majka i baka su jaukale: "Lepotice moja, ne možeš da odeš, sunce moje, princ naš, otvori mu vrata Bože, vodi me sa sobom..."

Majka Boba je odbila da ode sa groblja i onesvestila se. Molitvu je pročitao prijatelj.

- Gospode Hristos pripadamo tebi. Pomenimo sina tvoga Đorđa. Ti si mi vladiko podario ovo čedo. Neka je blagoslov ime tvoje gospodnje. Oprosti preminulom čedu tvojemu sve grehe učinjenom u znanju i neznanju. Ako preminulo čedo naše našom krivicom boraveći u ovom životu i telu svojem, ako je zavoleo, a nije mario za reči tvoje. Molim te oprosti mu čedu sva takva sagresenja. Oprosti mu sve grehe njegove i izbavi ga iz večnih muka. Tamo gde nema bolesti i tuge nego samo zivota. Jedino si ti gospode iznad svakog greha - pročitao je Noin prijatelj.

Pop nije bio na sahrani. Ni Noin brat blizanac.

"Ognjen je "flipnuo" kada je video šta radi sa Kengurom"

Cimerka Noe Milivojev (18), Ana Marija, u potresnoj ispovesti ispričala je po čemu će pamtiti Nou i otkrila detalje iz njenog života.

- Noa je bila super, odan prijatelj... žalila mi se da je Ognjen maltretirao, tukao je i psihički se iživljavao. Nije pričala da joj je pretio, ali je terao je da drogira, a ona je imala hormonsku terapiju. Zadnji put sam je videla 17. juna, uvek mi se javljala 20 minuta pre nego što bi krenula od dečka kući, a tada se nije javila dva dana i zvala sam njenu majku, pa je prijavljen nestanak. Bila sam u šoku kada sam čula da je ubijena. Prvo sam čula da je obešena, pa da je isečena - priča Ana Marija.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading