MUČENA TRANS DEVOJKA NOA BILA JE PRVO NAVUČENA NA DROGU, PA REDOVNO UBIJANA OD BATINA! Danas porodica stavlja u zemlju svog zalutalog sina: Želela je da bude devojčica, mi to poštujemo!

Autor:

Hronika

11.07.2023

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trans devojka, Noa Milivojev (18) koju je, kako se sumnja, ubio njen partner Ognjen D. (33), biće sahranjena danas u Kovilju u Šancu u 13 časova.

MUČENA TRANS DEVOJKA NOA BILA JE PRVO NAVUČENA NA DROGU, PA REDOVNO UBIJANA OD BATINA! Danas porodica stavlja u zemlju svog zalutalog sina: Želela je da bude devojčica, mi to poštujemo!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Društvene mreže

Njena majka, Boba Milivojev, potvrdila je za beogradske medije tu informaciju.

- Ne mogu da opišem taj bol. Ona će biti sahranjena danas u Kovilju - rekla je njena majka Boba.

Zbog čega je ubijena Noa?

Uhapšeni Ognjen D. (33), osumnjičen da je ubio 18-godišnju Nou Milivojev iz Kovilja, svirepi zločin je počinio najverovatnije u jednom od bezbroj talasa nasilja i bolesne ljubomore, kojima je bio sklon.

To je početna pretpostavka koja će biti ispitivana u daljem toku istrage. Noina majka Boba Milivojev je danas posle razgovora sa policajcima u Beogradu izjavila da se "još ne zna pravi razlog zašto je (ubica) to uradio".

Osumnjičeni Ognjen D. nema dosije. Policajcima je najpre priznao ubistvo, ali se potom branio tvrdnjom da se "ne seća" kada je i kako ubio Nou Milivojev, a njeno telo isekao na komade i bacio u kese i kante. I validnost njegove odbrane će biti rigorozno ispitivana u daljem toku krivičnog postupka.

Noa Milivojev trpela nasilje

Ognjen D. i Noa Milivojev su bili u vezi oko godinu dana, a za to vreme je nesrećna devojka, kako tvrde njeni bližnji, trpela konstantno nasilje.

- On je tukao moju Nou, čupao ju je za kosu. A ona je bila dete koje ne bi ni mrava zgazila. Dobro dete, završila škole, nikom nikad naudila nije - rekla je  Boba Milivojev, majka ubijene Noe Milivojev.

Majka tvrdi da je Ognjen D. "davao Noi neke lekove i droge".

- Mi nismo bili za njihovu vezu, jer je manijak, psihopata. Moje dete je umrlo u najtežim mukama, očekujem da će taj monstrum dobiti najstrožu kaznu - kazala je Noina majka.

"Navukao ju je na drogu i onda tukao"

Rođaka ubijene Noe je u svojoj potresnoj ispovesti otkrila detalje odnosa Noe Milivojev sa ubicom.

- Ona se zaljubila, mlada je. A on ju je maltretirao, navukao na drogu, tukao i drogirao - kazala je rođaka Noe Milivojev.

Ispričala je da je Noa sa Ognjenom D, osumnjičenim za svirepo ubistvo, bila u vezi manje od godinu dana. Često je dolazila u Beograd, a živela je na relaciji Kovilj - Beograd.

"Noa je želela da bude devojčica, mi to poštujemo"

Meštani i rodbina iz Kovilja kažu da je Noa želela da bude devojčica i da oni tu želju poštuju.

- Bila je toliko pozitivna, dobra! Završila je škole, htela je da živi - kroz suze su rekli rođaci iz Kovilja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Buba

12.07.2023 19:15

Prekinite da reklamirate ubistva.

Zeljko

22.07.2023 23:19

Kad su znali da je manijak zasto nisu nesta preduzeli ....

aca

27.07.2023 11:12

svaka cast rodjaci i prijatelji.. pustili decaka od 18 godina da glumi devojcicu.. i da ga neki manijak drogira i maltretira.. da nije ovoliko tuzno bilo bi smesno

Xxx

14.08.2023 19:30

Uhapsiti roditelje koji su dopustili da se dete pretvori u zenu ,a da pri tome to isto dete puste da se drogira i da ima momka koji ga bije svaki dan. Pa ovo je sve bolesno ljudi.