CIRKUS SE NASTAVLJA: Partizan i dalje ne zna gde je Dijabate!

Autor:

Sport

13.07.2023

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malijac se ne javlja ni svom menadžeru.

CIRKUS SE NASTAVLJA: Partizan i dalje ne zna gde je Dijabate!

Foto: Starsport

Fuseni Dijabate i Milan Rodić

Saga oko Fusenija Dijabatea se nastavlja! Nakon što se reprezentativac Malija nije pojavio na pripremama Partizana, ofanzivni fudbaler odbija da se javi na telefonske pozive. Informacije o nekadašnjem članu Lestera nema ni njegov menadžer Mikael Silvestre.

Republika

Foto: Starsport

Fuseni Dijabate

 

- Nema nikakvih informacija i dalje. U kontaktu smo i sa njegovim agentom Majklom Silvestreom, ne javlja se ni njemu. Nenormalna stvar, ali šta da se radi - rekao je sportski direktor Partizana Ivica Kralj za "Mozzart sport".

Dijabateu ovo nije prvi put da ne ispuni ugovorne obaveze, kasnio je i u martu na početak priprema za prolećni deo sezone.

- Ne znamo ni da li će se vratiti. Disciplinski postupak je pokrenut, sad šta dalje, kako, to je situacija u kojoj nismo bili nikad. Baš onako čudno nešto, tako da ćemo videti kako će se odvijati. Dakle, ni plus ni minus u odnosu na situaciju od pre 20 dana - dodao je Kralj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
BLAGO NAMA

13.07.2023 11:24

Vazno da nam je ,,UPRAVA" KOMPLET. U fotelje !