BAHAR REKAO NE! Zvezda ODUSTALA od Late Lata? (FOTO)

Autor:

Sport

13.07.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelski stručnjak zadovoljan igračkim kadrom.

BAHAR REKAO NE! Zvezda ODUSTALA od Late Lata? (FOTO)

Foto: Profimedia

Crvena zvezda oduševila je svojim partijama na Pari Premijer kupu u Sankt Peterburgu, a napadački tandem Piter Olajinka - Žan Filip Kraso odlično sarađuju. Baš iz tog razloga, a sve kako se ne bi pravila gužva, prema informacijama "Sportala" na Marakani su odlučili da im nije potrebna nova "devetka".

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Žan Filip Kraso i Piter Olajinka

Iako je Zvezda mesecima jurila Emanuela Latea Lata, odnosno čistu klasičnog napadača, sada je odlučeno da joj nije potreban. I to je čak konstatovao trener Barak Bahar, prenevši upravi kluba ideju da već ima skockan tim.

U sistemu sa dvojicom napadača izraelski stručnjak u poslednjoj trećini računa na Olajinku i Krasoa, takođe i Osmana Bukarija, koji jeste igrao desnog spoljneg, ali mu je primarna pozicija ofanzivnije, takođe tu je mladi Jovan Mijatović, te je Bahar preneo ideju klubu da nema potrebe za još jednim napadačem.

Iako su na Marakani bili spremni da idu preko svih granica i dovedu mu skupog napadača, Izraelac je ostao pri stavu da u ovom trenutku ima dovoljan broj igrača na toj poziciji i da je zadovoljan kako sve funkcioniše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading