DROGIRAO I SILOVAO DEČAKE KOJE JE TRENIRAO: Popularni fudbalski trener zaboravio telefon u restoranu - ubrzo je uhapšen! SVE JE SNIMAO

Autor:

Svet

13.07.2023

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je saopštila da je uhapsila "popularnog" fudbalskog trenera Tenesija nakon što je na njegovom mobilnom telefonu pronašla video zapise koji prikazuju silovane dečake u nesvesti.

DROGIRAO I SILOVAO DEČAKE KOJE JE TRENIRAO: Popularni fudbalski trener zaboravio telefon u restoranu - ubrzo je uhapšen! SVE JE SNIMAO

Foto: Printscreen Twitter

Kamilo Hurtado Kampos (63) nalazi se u pritvoru u Frenklinu, u državi Tenesi, pod optužbom za silovanje deteta i seksualnu eksploataciju maloletnice, a očekuje se da će biti podignute dodatne optužbe, navodi se u nedeljnom saopštenju za štampu iz Policijske uprave Frenklina policijske.

 

Policija kaže da je dobila dojavu nakon što je Kampos zaboravio svoj telefon u restoranu. Zaposleni su prošli kroz uređaj tražeći informacije o vlasniku kako bi ga mogli vratiti.

 

„Umesto toga pronašli su desetine užasnih video snimaka i slika dece, pa su pozvali policiju“, navode vlasti u saopštenju.

Potom je i policija istražila telefon i pronašla stotine uznemirujućih slika i video snimaka na telefonu 63-godišnjaka, navodi se u saopštenju.

Policija kaže da je Kampos „snimao sebe kako siluje dečake u nesvesti između 9 i 17 godina starosti“.

Do sada su na telefonu pronađeni snimci silovanja "najmanje 10 dece", a detektivi su uspeli da identifikuju tri žrtve, navodi policija.

„Još pet za koje nismo znali su se takođe javili. Nismo ni blizu kraja pregleda dokaza u ovom užasnom slučaju”, navela je policija Franklina u tvitu u ponedeljak.

Kampos je živeo u Frenklinu, južno od Nešvila, poslednje dve decenije.

Fudbalski trener je navodno često posećivao školska igrališta gde bi prilazio i regrutovao decu da igraju fudbal, od kojih bi mnoga kasnije pozivao u svoj dom nakon što je stekao njihovo poverenje, navode vlasti u saopštenju.

Ppolicija još uvek pokušava da identifikuje preostalu decu i želi da čuje bilo koga ko je povezan sa Kamposom.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading