UŠLA DA PLATI ČLANARINU, A ONDA JE ON UZVIKNUO: "SKIDAJ GAĆE"! Četvrta žrtva silovanja teško preživela svedočenje protiv Mike Aleksića! Milena Radulović sledeća govori o strahotama!

Autor:

Hronika

18.06.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plakala sam u sebi, izgovarala monolog koji mi je rekao, nisam imala snage da pustim glas. Kada je sve završio, promenio je facu, i iz one agresije i strogoće u pogledu koji je prethodno imao, samo mi se nasmejao. Imao je pogled zadovoljenja, onako muški, pobednički, kao da je uradio neku dobru stvar i za mene i za njega. Potom mi je rekao da izađem, navela je devojka.

UŠLA DA PLATI ČLANARINU, A ONDA JE ON UZVIKNUO: "SKIDAJ GAĆE"! Četvrta žrtva silovanja teško preživela svedočenje protiv Mike Aleksića! Milena Radulović sledeća govori o strahotama!

Foto: Tanjug

U Višem sudu u Beogradu u petak je nastavljeno suđenje reditelju Miroslavu Miki Aleksiću, koji se tereti za silovanja i seksualno zlostavljanje polaznica svoje škole glume, a stravično zlostavljanje opisala je i četvrta žrtva (27).

Oštećena se više puta rasplakala prilikom davanja iskaza, bila je vidno uznemirena, a u pojedinim momentima jedva je stajala.

Imala 18 godina

 

- To što je Mika uradio meni za mene je silovanje! Kako se to pravno kategoriše, meni je nevažno, za mene je ovo silovanje! - rekla je uplakana devojka i navela da je Aleksić seksualno zlostavljao kada je imala 18 godina, u maju 2015, posle jednog časa, nakon što je došla kod njega u kancelariju da plati članarinu. Opisala je šta je tada imala obučeno, a detaljno je opisala šta joj je okrivljeni radio.

- Mika mi je rekao: "Skidaj gaće!". Paralisala sam se od straha i nisam znala kako da reagujem, bila sam dete. Oduzela sam se i bila bez reakcije - rekla je ona:

- Pribio me je uza zid, skinuo mi je donji veš i stavio ga u fioku koja se nalazila u stolu, dodirivao me je po telu i ljubio dok sam nepomično stajala. Tada je klekao i radio ono što je hteo.

Sledeća svedoči Milena Radulović

Podsetimo, Miroslava Aleksića prva je prijavila glumica Milena Radulović, koja je potom i javno govorila o nemilim događajima u njegovom dramskom studiju koji je pohađala.

Potom je prijavu podnela i njega koleginica Iva Ilinčić, ali i još pet devojaka koje u sudskom postupku imaju status oštećenih. Na sledećem zakazanom ročištu predviđeno je da oštećena glumica Milena Radulović da svoj iskaz, i to 19. septembra.

Devojka se tada opet rasplakala, ali je ubrzo skupila snage i nastavila.

- Plakala sam u sebi, izgovarala monolog koji mi je rekao, nisam imala snage da pustim glas. Kada je sve završio, promenio je facu, i iz one agresije i strogoće u pogledu koji je prethodno imao, samo mi se nasmejao. Imao je pogled zadovoljenja, onako muški, pobednički, kao da je uradio neku dobru stvar i za mene i za njega. Potom mi je rekao da izađem - navela je devojka.

Žrtva je rekla da tada nije imala snage da prijavi Aleksića i da je sve to duboko potisnula u sebi.

- Milena Radulović je u novembru 2020. pozvala mene i još neke devojke kod nje kući, a mnoge od njih nisu ni došle jer su se plašile kao i ja. Te večeri je svaka od nas rekla šta joj je Mika radio. Aleksića sam prijavila nekoliko dana nakon njegovog hapšenja. Moji roditelji tada ništa nisu znali, a kad sam došla kući pročitala sam im naglas moj iskaz. Počeli su da plaču i nisu mogli da veruju šta sam preživela - rekla je za govornicom:

- Mika je kriv što nisam imala snage da svojim roditeljima kažem šta sam preživela u toj kancelariji. On je kriv, jer nam je ulio strah i nije dozvoljavao da pričamo roditeljima šta se dešava iza zatvorenih vrata dramskog studija.

Postala labilnija

Žrtva je opisala da ju je okrivljeni često omalovažao, a čas nije mogao da prođe bez reči "glupa si" i "glupčo".

- Uništio je moje samopouzdanje, koje skoro da nisam ni imala. Postala sam još labilnija, a samo godinu dana pre toga sam bila žrtva vršnjačkog nasilja - rekla je oštećena i navela da je sebe terala da ide u Mikinu školu kako bi očvrsnula i postala spremnija za život.

- Govorio nam je da naši emotivni partneri treba da budi grubi prema nama i da treba da nam kažu: "Skidaj gaće!", a ne da nas lepo zamole da budemo intimni.

(Republika/Kurir)

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kiki

18.06.2023 14:23

STRAŠNO!