GRCI NAJAVLJUJU "ATOMSKU BOMBU": Nikola Mirotić je na korak do Partizana!

Autor:

Sport

13.07.2023

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga oko crnogorskog asa se nastavlja.

GRCI NAJAVLJUJU "ATOMSKU BOMBU": Nikola Mirotić je na korak do Partizana!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić i Aleks Abrines

Grčki košarkaški novinar Sotiris Betakis tvrdi da je najtraženiji evropski košarkaš Nikola Mirotić već prihvatio poziv koji se ne odbija. Naime, taj poziv, kako tvrdi kolumnista grčkog portala "SDNA", stigao je direktno od trenera Partizana Željka Obradovića.

 

 

- Slučaj Mirotić je bez presedana. Od momenta kada je postalo jasno da ide iz Barselone, pola Evrope ga je želelo, a on je čistio buraniju. Sve dok nije stigao poziv. A svi znaju šta se dešava kada najveći (Željko Obradović) pozove. Partizan je veliki favorit za potpis Nikole Mirotića - napisao Batakis.

- U svakom slučaju to će se desiti tek kada Mirotić i Barselona postignu dogovor. Kada se to desi, i ako se desi, gotovo sigurno da će mu naredna stanica u karijeri biti Partizan - naglasio je Sotiris Betakis.

Nikola Mirotić je u ovom trenutku najtraženiji evropski košarkaš, za njegove usluge u redu stoji praktično pola klubova iz Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading