NISU MU DALI DA UĐE U ŠORCU: Muškarac iz Mostara je onda uradio nešto zbog čega GORE društvene mreže - obukao je HALJINU!

Autor:

Svet

13.07.2023

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnik obezbeđenja u Zavodu za penzijsko osiguranje u Mostaru zabranio je muškarcu da uđe jer nije bio odgovarajuće obučen, pošt je nosio šorts.

NISU MU DALI DA UĐE U ŠORCU: Muškarac iz Mostara je onda uradio nešto zbog čega GORE društvene mreže - obukao je HALJINU!

Foto: Printscreen Twitter

Međutim, on je došao na originalnu ideju, pa je otišao u obližnji butik i kupio haljinu! Potom se vratio u Zavod, i mirno čekao svoj red. 

 

Ispod objavljene fotografije na Tviteru nizali su se brojni komentari, uglavnom kao podrška čoveku, a bilo je i onih koji su podelili slična iskustava.

 

Radila sam na šalteru... Imala sam dva "slučaja". Jedan je od devojke uzeo dugačku suknju i sve nas zabavio. Drugog nisu pustili u prostorije u bermudama pa je kupio radnicima par piva da sede na ulazu u gaćama, a on obukao radno odelo. Prljav i pocepan može?!"

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading