"GORE" DRUŠTVENE MREŽE: Madar u centru pažnje, Lesor poslao ZAGONETNU poruku! Šta će reći GROBARI?

Autor:

Sport

13.07.2023

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski centar se oglasio na Tviteru.

"GORE" DRUŠTVENE MREŽE: Madar u centru pažnje, Lesor poslao ZAGONETNU poruku! Šta će reći GROBARI?

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Jam Madar poslednji je u nizu košarkaša koji su napustili Partizan. Izraelac koji je proglašen za "zvezdu u usponu" Evrolige prešao je u Fenerbahče i naredne sezone igraće protiv crno-belih u elitnom takmičenju.

 

 

Želeli su navijači da Madar ostane, ni on sam nije krio da mu je lepo u Beogradu, ali je ipak došlo do preokreta i odlaska u Tursku.

Njegov šokantan odlazak izazvao je neviđene potrese. Partizan ne prihvata raskid ugovora i tražiće pravdu na sudu, najavili su i da će prekinuti saradnju sa "Beobasketom" i menadžerom Miškom Ražnatovićem, koji se i sam oglasio povodom ovog slučaja.

Matijas Lesor, koji je ovog leta napustio Partizan i prešao u redove Panatinaikosa, jednim neobičnim komentarom na Tviteru dodatno je razbesneo pristalice crno-belih. Francuz je očito ispratio dešavanja u bivšem klubu i dao svoj sud o čitavoj situaciji, a to se nimalo nije dopalo navijačima koji su ga žestoko isprozivali.

 

 

- Najviše pričaju oni koji najmanje znaju, smešno je - zagonetno je napisao Matijas Lesor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading