KO SU NAJPLAĆENIJI SRPSKI SPORTISTI? Đoković i Jokić dobili neočekivano društvo (FOTO)

Autor:

Sport

13.07.2023

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler se obogatio transferom na Bliski istok.

KO SU NAJPLAĆENIJI SRPSKI SPORTISTI? Đoković i Jokić dobili neočekivano društvo (FOTO)

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Novak Đoković

Novak Đoković i Nikola Jokić se očekivano nalaze na čelu liste srpskih sportista sa najvišim primanjima, čak i kada tu ne računamo njihov celokupan prihod od sponzorskih ugovora. Najbolji teniser u istoriji zarađuje 55 miliona dolara, dok je centar Denver Nagetsa svega tri miliona iza njega. Ipak, od srede se u vrhu nalazi i jedno neočekivano ime.

Društvo će im ubuduće praviti i srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić koji će samo na osnovu novog ugovora sa Al Hilalom imati 25 miliona dolara na svom bankovnom računu.

 

 

Milinković-Savić će u novom klubu igrati sa Rubenom Nevešom i Kaliduom Kulibalijem, koji su pre nekoliko nedelja stigli u Al Hilal. Ovaj klub je prošle sezone osvojio treće mesto u Profesionalnoj ligi Saudijske Arabije.

"SMS" je godinama unazad nastupao za Lacio. Srpski fudbaler je za rimski klub odigrao 341 meč i postigao je 69 golova. Za reprezentaciju naše države nastupio je na 43 utakmice i sedam puta se upisao u listu strelaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading