ZASLUŽIO SAM MAKAR SAT: Jovan Memedović uživo u emisiji nakon davanja OTKAZA, Olivera Kovačević ga PODRŽALA!

Autor:

Zabava

13.07.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj se pojavio prvi put uživo u emisiji nakon davanja otkaza

ZASLUŽIO SAM MAKAR SAT: Jovan Memedović uživo u emisiji nakon davanja OTKAZA, Olivera Kovačević ga PODRŽALA!

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić, Antonio Ahel/ATAImages

Voditelj Jovan Memedović je dao otkaz posle 30 godina uspešnog rada na RTS-u. Ipak, iako se njegov status promenio, emisija "Sasvim prirodno" i kviz "Potera" nastaviće da se emisiju na Javnom servisu, što je voditelj otkrio uživo u emisiji.

Republika

Foto: RTS/printscreen

 

- Moja emisija "Sasvim prirodno" ide u istom terminu, kviz "Potera" ide, već se snima. Možda na papiru postoji neka promena, više nisam stalni član, ni na plati RTS-a. Radio sam nekih 36 godina u životu za RTS. Možda mi je malo krivo, ne bi bilo loše neki sat da dobijem za zasluge do sada i da me ne pominju više po nekim drugim medijima. Nema potrebe, sve je u najboljem redu. Pošto se pominje neki Etički kodeks, ja sam za to. Hajdemo, etički kodeks, poštujemo. Neka se primeni - naglasio je Memedović u emisiji "Jedan dobar dan“.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Olivera Kovačević

Nakon njega se oglasila i Olivera Kovačević, koju će uskoro na mestu urednice Zabavnog programa RTS-a zameniti Sandra Perović. Ona je objavila fotografiju na društvenoj mreži Instagram, te istakla koliko ceni kolegu.

- Jovan Memedović, najbolji od nas - napisala je Olivera ispod fotografije na kojoj poziraju u kancelariji.

 

 

Juče se zvanično oglasio i RTS, a u saopštenju su demantovali navode Branislava Klanščeka, predsednika Upravnog odbora, da je Memedović udario pesnicom o zid.

- Prvo da utvrdimo dve činjenice. Nije tačna tvrdnja predsednika Upravnog odbora da je Jovan Memedović bio u sukobu interesa, jer je u skladu sa pravilima o zaštiti konkurencije imao saglasnost generalnog direktora da radi kviz „Potera“. Nije tačna ni tvrdnja predsednika Upravnog odbora da je Memedović udario pesnicom o zid u toku razgovora sa njim - stoji na samom početku zvaničnog saopštenja, koje u celosti možete pročitati klikom na link OVDE.

Republika

Foto: V. Lukić

Memedović i Klanšček

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading