DIGAO JE RUKE OD KOŠARKE: Nekadašnji reprezentativac otišao u penziju!

Autor:

Sport

13.07.2023

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Možda su vrata još uvek malo otvorena za povratak i igru, ali moj fokus je, za sada, na podršci svojoj porodici i mom novom poslu."

DIGAO JE RUKE OD KOŠARKE: Nekadašnji reprezentativac otišao u penziju!

Foto: Starsport

Iskusni Rajan Brohof (32) odlučio se da napusti košarku i ode u penziju. Odlični šuter je imao veoma uspešnu karijeru koju je gradio u Australiji, Evropi i Sjedinjenim Američkim Državama.

Studirao je na Valparaiso koledžu, potom igrao za Bešiktaš, Lokomotivu Kuban i Dalas Maverikse, a poslednje dve godine bio je član Saut Ist Melburn Finiksa.

 

 

- Doneo sam odluku da se povučem iz košarke. To je nešto o čemu razmišljam već neko vreme. Uvek sam govorio da mi je porodica najvažnija, a sa dolaskom bebe Ezekijela i mi da započinjemo nešto novo i čini se da je ovo pravi trenutak da se odmaknem od svega. Radujem se što ću moći da provedem više vremena kod kuće sa njima i što ću započeti sledeću fazu svog života. Možda su vrata još uvek malo otvorena za povratak i igru, ali moj fokus je, za sada, na podršci svojoj porodici i mom novom poslu - rekao je Rajan Brohof.

Brokhfa je uvek karakterisao odličan šut za tri poena što je pokazivao i u dresu reprezentacije Australije za koju je igrao od 2013. godine na Svetskim prvenstvima i Olimpijskim igrama.

Pamte se njegove partije iz 2016. godine kada je sa Kubanom igrao Fajnal for Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading