PONEDELJAK JE DAN "D"! Igor Duljaj POTVRDIO veliko POJAČANJE!

Autor: Stefan Mišljenović

Sport

12.07.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli rade na osnaživanju igračkog kadra.

PONEDELJAK JE DAN "D"! Igor Duljaj POTVRDIO veliko POJAČANJE!

Foto: Starsport/Republika.rs

Igor Duljaj

Fudbalski klub Partizan privodi kraju bazični deo priprema u slovenačkom Pohorju. Tim izgleda daleko od formiranog, radi se na pojačanjima svake linije tima, a poslednja akvizicija je Ksander Severina.

Igor Duljaj, trener crno- belih, potvrdio je dolazak mladog fudbalera, pa se osvrnuo na njegove kvalitete, prvenstveno ljudske:

 - Uvek više volim da pričam kada vidim igrača uživo i kad je stavljen paraf, ali generalno to je to što se njega tiče. Na radaru je već više od mesec dana i onda su krenuli pregovori. Nije bilo lako dogovoriti se, tek se u poslednjih nekoliko dana sve iskristalisalo. Imao je i ponudu Herenvena, ali je nama dao reč i ispoštovao je. Vaspitan je momak, zahvalio se Herenvenu i rekao da je obećao Partizanu da će doći i tako je na kraju i bilo.

Nastavio je Duljaj o Severini, pa rekao kada se očekuje njegov dolazak u Beograd:

- Doći će do kraja nedelje, nema potrebe da se nešto brza i da dolazi ovde, pa ga tako očekujem na treningu u ponedeljak jer će ekipa imati slobodne dane po povratku u Beograd.

Osvrnuo se i na igračke kvalitete Ksandera strateg Partizana:

- Ima 22 godine i to je ono što sam pričao više puta ranije da nastojimo da dovedemo igrače od kojih klub može da profitira kasnije. Primarna pozicija mu je desno u ofanzivi, može da igra i u sredini. Mlad je, najvažnije je da može da pomogne našem timu. Nisam kao u slučaju Kanutea bio u svakodnevnom kontaktu, ali smo se čuli više puta. Smatram da mora tako da se radi jer je uvek drugačije kada i trener direktno priča sa potencijalnim pojačanjem onda on ima više poverenja. Drugačije je prilikom donošenja odluke kada igrač vidi da ga trener želi. Uvek sam za to, sa druge strane i trener mora da zna s kim imate posle, da li je igrač problematičan ili nije. Znam već dosta o njemu, ali da ne otkrivamo baš sve.

O pojačanjima na još nekim pozicijama:

- Blizu smo još nekih pojačanja, neću da potenciram imena jer nije korektno i prema klubovima u kojima se nalaze. Trebalo bi da bude pojačanja i biće ih. Problem je što nisu tu od prvog dana, ali nema kukanja i traženja alibija. Moramo da se nosimo sa svime kako znamo i umemo, nije to nikakav problem - zaključio je Igor Duljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading