DULJAJ NA MUKAMA: Dvojica POVREĐENA - Partizan OSLABLJEN u duelu sa Dravom?

Autor: Stefan Mišljenović

Sport

10.07.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi problem za crno-bele.

DULJAJ NA MUKAMA: Dvojica POVREĐENA - Partizan OSLABLJEN u duelu sa Dravom?

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Fudbaleri Partizana nalaze se na Pohorju, u Sloveniji, gde se spremaju za novu sezonu u Superligi Srbije, ali i za obaveze koje ih čekaju u okviru kvalifikacija za Ligu konferencija.

Kao bazu za glavni deo priprema, crno-beli su odabrali Pohorje, a "parni valjak" će u Sloveniji ostati sve do 15. jula, kada sledi povratak u Beograd.

Crno-beli su odigrali već dve prijateljske utakmice, u kojima su zabeležili polovičan učinak. Naime, Partizan je prvo savladao Pesnicu, slovenačkog niželigaša, ali je zatim usledio i poraz, rezultatom 2:0, od češkog Bohemijansa.

Foto: Starsport

Igor Duljaj i Bibras Natho

Sada "parni valjak" čeka nova provera, a kako saznaje naš izveštač u Sloveniji, Partizan će na ovom meču verovatno nastupiti bez dvojice standarnih fudbalera. Naime, Bibras Natho i Kvinsi Menig su se požalili na povrede, preskočili su trening, a verovatno ih ni neće biti u sastavu za duel sa Dravom, koji počinje u 17:30.

Osim njih dvojice, u timu neće biti ni Janko Jevremović, koji je već na prvoj pripremnoj utakmici doživeo težu povredu kolena i moraće da pauzira neko vreme.

Podsetimo, pre nego što se vrati u Beograd, Partizan će odigrati još jedan meč - protiv Šturma iz Graca u petak. Do početka Superlige, koji je pomeren za 29. jul, crno-beli će odigrati još dve prijateljske utakmice, ali imena rivala i dalje nisu poznata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading