REPUBLIKA NA POHORJU: Partizan se sprema za povratak na STAZE STARE SLAVE! (FOTO)

Autor:

Sport

10.07.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalni izveštač se nalazi na licu mesta, a najzanimljivija dešavanja možete pratiti na našem portalu.

REPUBLIKA NA POHORJU: Partizan se sprema za povratak na STAZE STARE SLAVE! (FOTO)

Foto: Republika

Republika u Pohorju

Fudbaleri Partizana nalaze se na Pohorju, u Sloveniji, gde se spremaju za novu sezonu u Superligi Srbije, ali i za obaveze koje ih čekaju u okviru kvalifikacija za Ligu konferencija.

Kao bazu za glavni deo priprema, crno-beli su odabrali Pohorje, a "parni valjak" će u Sloveniji ostati sve do 15. jula, kada sledi povratak u Beograd.

Na Pohorju se nalazi i portal Republika, a naš izveštač je na licu mesta, odakle će slati sve najzanimljivije informacije, koje možete pročitati na našem sajtu.

Podsetimo, Partizan je u dosadašnjem delu priprema odigrao dve prijateljske utakmice, sa polovičnim učinkom. Prvo savladali trećeligaša Pesnicu, rezultatom 5:0, ali je zatim usledio poraz od češkog Bohemiansa sa 2:0, u utakmici odigranoj pre četiri dana.

Ipak, s obzirom da se tim crno-belih tek kompletira, još je rano očekivati neke sjajne rezultate izabranika Igora Duljaja. Partizan je u ovom prelaznom roku pretrpeo velike promene, a treba naglasiti da su klub napustila tri vrlo važna igrača. Rikardo Gomeš je karijeru nastavio u Kataru, Slobodan Urošević u ekipi AEL-a iz Limasola, dok će Igor Vujačić igrati za Rubin.

Sa druge strane, navijači Partizana polako mogu da se raduju novim pridošlicama. U klub iz Humske je stigao Nikola Antić, zatim i Frank Kanute, a vratio se i Nemanja Nikolić, koji je već igrao u Partizanu. Sledi potraga za prvim napadače, a kako su brojni mediji preneli, to će biti Ksander Severina, holandski golgeter.

Inače, Partizan će već u ponedeljak odigrati i treću pripremnu utakmicu u Sloveniji, a rival će im biti ekipa Drave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading