"DETONACIJA" U HUMSKOJ: Partizan PRONAŠAO napadača - stiže GOLGETER iz Serije A?!

Autor:

Sport

08.07.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli na pragu sjajnog posla.

"DETONACIJA" U HUMSKOJ: Partizan PRONAŠAO napadača - stiže GOLGETER iz Serije A?!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj

Asan Sisej, napadač italijanskog Lećea, nalazi se na radaru Partizana, na samom vrhu liste pojačanja, pa bi moćni špic vrlo lako mogao da postane novo pojačanje crno-belih, saznaje Telegraf.

Gambijac, koji trenutno ima 29 godina, je prve korake napravio u rodnoj zemlji, u ekipi Gamtela, zatim je igrao i u Senegalu, a nakon toga je usledio prelazak u Evropu.

Prvo je nastupao za švajcarski Lugano, prvo za njihov B tim, a zatim i za prvu ekipu, potom je kratko igrao za Kijaso na pozajmici, a najveći trag je svakako ostavio kao igrač Ciriha, gde je igrao od 2018. do 2022. godine, a na 112 mečeva je postigao 31 pogodak. Prethodne sezone je igrao za Leće, a na 34 prvenstvena duela je postigao šest pogodaka.

Od 2015. godine, Sisej je standardni član reprezentacije Gambije,  za koju je odigrao 36 mečeva i postigao 13 golova.

U Humskoj je u toku veoma buran prelazni rok, a klub su do sada, između ostalih, napustili Rikardo Gomeš, Slobodan Urošević i Igor Vujačić, pa uprava crno-belih mora brzo da reaguje kako bi pokrpila nastale rupe.

Do sada su stigli Nikola Antić, Frenk Kanute, odnosno Nemanja Nikolić, takođe napadač, ali je bilo jasno da će Partizan morati da pronađe još jednu opciju u napadu, ukoliko želi da u narednoj sezoni bude konkurentan u domaćem prvenstvu, ali i u Ligi konferencija, ako izbori plasman kroz kvalifikacije.

Ostaje u narednim danima da se vidi da li će upravo Sisej biti novi napadač četvrtopasirane ekipe Srbije u prethodnoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Bony M

08.07.2023 17:10

Možda donese i kofu struje😂😂😂😂