SJAJNA VEST ZA GROBARE: Saša Ilić POTVRDIO - "Vraćam se u Partizan!"

Autor:

Sport

26.06.2023

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendu ćemo ponovo gledati u Humskoj.

SJAJNA VEST ZA GROBARE: Saša Ilić POTVRDIO - "Vraćam se u Partizan!"

Foto: Starsport

Saša Ilić je bio jedna od sportskih ličnosti godine u Bugarskoj, pošto je ekipu CSKA iz Sofije doveo na ivicu šampionsku titule.

Ona je izmakla remijem u pretposlednjem kolu, pa je Ilićeva ekipa završila druga, iza Ludogoreca, ali je legenda Partizana pokazala da na njega može ozbiljno da se računa kada su u pitanju uspesi na trenerskoj klupi.

Ilić se osvrnuo na rezultate koje je njegov Partizan beležio ove sezone.

- Partizan pratim kad god imam vremena. Napravio je ove sezone dosta slabije rezultate, ali to je već sada prošlost. Treba ostaviti prošlost da bude “opomena” da se takve stvari ne ponavljaju. Partizan je, kao i CSKA, klub koji svake godine želi trofej. Ove sezone to nije bilo dobro, nadam se da će sledeće biti bolje - rekao je Ilić na početku razgovora za Meridian sport.

Dodao je i da se čuje sa Igorom Duljajem, sadašnjim trenerom "parnog valjka".

- Imam kontakt sa Duljajem. To mu je posle Teleoptika prvi samostalni posao, izuzetno je teško raditi u Partizanu, pogotovo u ovim okolnostima. Verujem u njega, on je vrhunski momak, koji je izuzetno posvećen svom poslu i stvari će krenuti nabolje što se tiče njega i što se tiče Partizana, što je najbitnije.

Foto: Starsport

Saša Ilić, dok je bio trener Čukaričkog

Za kraj, zagolicao je maštu grobara izjavom da će se vratiti u Partizan, ali nije precizirao kada.

- Nikad se ne zna šta donosi dan, a šta donosi noć, pogotovo u trenerskom poslu. Sigurno je da je Partizan moj klub, gde jednog dana vidim sebe tamo u perspektivi. Kada će to biti – stvarno ne znam. Ono o čemu sada razmišljam, to je da Partizan mora da podigne način igre, da sledeća sezone bude mnogo bolja, nego lani - završio je Ilić razgovor.

Podsetimo, Saša Ilić je crno-beli dres nosio od 1996. do 2005, odnosno od 2010. do 2019. godine, a u međuvremenu je igrao i za Seltu, Galatasaraj, Salzburg, odnosno Larisu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (5)

Loading
JOS SI ZELENO ZA TRENERA

27.06.2023 19:08

MOZE KAO SPORTSKI DIREKTOR KAO TRENER NIKAKO !

Navijaci

01.07.2023 17:41

@JOS SI ZELENO ZA TRENERA - Tako je ,NIKAKO TRENER !

VALJAK NIKAKO KAO Trener

02.07.2023 21:24

ALI MOLIMO TE NE KAO TRENER. DOSTA STE SE UCILI NA PARTIZAN ON NIJE POLIGON ZA TRENERE POCETNIKE. BUDI SPORTSKI DIREKTOR. TO NAM TREBA. OVA BAGRA MORA DA ODE. TO SU IDIOTI KOJE SU UNISTILI I OBRUKALI PARTIZAN ! NAS PARTIZAN. PROFITERIZAM !

BEZ OVE UPRAVE

05.07.2023 15:53

@VALJAK NIKAKO KAO Trener - DODJI I NAJURI VAZURU I VUCELU !