ŠOK ZA GROBARE: Partizan NAPUSTIO još jedan fudbaler!

Autor:

Sport

17.06.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće se navijači crno-belih ovome obradovati.

ŠOK ZA GROBARE: Partizan NAPUSTIO još jedan fudbaler!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

Defanzivac Partizana Luka Subotić napustio je klub iz Humske i prešao u Čukarički, u redove gradskog rivala.

Kako prenosi Telegraf, momak koji ima 20 godina je napustio Partizan i već se priključio ekipi Čuke, gde će dalje nastaviti svoj razvoj.

Subotić je u proteklom periodu branio boje filijale Teleoptika, deo Partizana je uglavnom bio samo na pripremama, a pošto nije dobijao priliku, odlučio je da se okuša u redovima "brđana".

Subotiću je istekao ugovor sa crno-belima, a na Banovom brdu će naredne sedmice potpisati trogodišnju saradnju.

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Subotić je prošao sve mlađe selekcije u Humskoj, profesionalac je postao u septembru 2020. godine, ali nije uspeo da se domogne najjače selekcije, sem što je nekoliko puta bio deo tima na pripremama prve ekipe. Tokom sazrevanja u omladinskojškoli bio je i član kadetske i omladinske selekcije Srbije.

Na ovaj način je nastavljen trend odlaska mladih igrača iz beogradske ekipe, što se nikako neće svideti navijačima crno-belih. Klub je zvanično napustio Vanja Vlahović, pošto je prešao u Atalantu, pred odlaskom iz Partizana su i Nemanja Jović i Samed Baždar, pa se čini da će gotovo svi najmlađi i najtalentovaniji fudbaleri ovog tima promeniti sredinu.

Podsetimo, Partizan je prošle godine završio sezonu bez trofeja, pošto su u Superligi Srbije bili četvrti, dok su u Kupu ispali od Radničkog iz Sremske Mitrovice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading