HRVATI OPET UDARILI NA SRPSKE PEVAČE! Bez srama traže hitne zabrane za Karleušu i Lukasa, razlozi su BIZARNI!

Autor: P. R.

Zabava

26.06.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rampa za naše pevače u Hrvatskoj!

HRVATI OPET UDARILI NA SRPSKE PEVAČE! Bez srama traže hitne zabrane za Karleušu i Lukasa, razlozi su BIZARNI!

Foto: Pixabay.com, M.P./ATAImages, ATA Images/Antonio Ahel

Iz susedne Hrvatske ponovo stižu negodovanja zbog nastupa srpskih pevača, a ovaj put "Iz Domovinskog pokreta Kaštela" reagovali su na društvenoj mreži Fejsbuk zbog najavljenih izvođača koji bi ovog leta trebalo da nastupaju na Barbarincu, a pre svih im smetaju Jelena Karleuša i Aca Lukas.

Kako navode, radi se o arheološkom lokalitetu s pomorskom i kopnenom arheološkom zonom u Kaštelanskom zalevu i omiljeno je izletište Kaštelana, Vranjičana, Solinjana i Splićana.

- I ovo leto postaje mesto zabave. "Island of Love" festival na ostrvcetu Barbarincu godinama je bio tehno-partijanerska oaza koja je bila posećena i zapamćena po dobroj zabavi. Disko ostrvo ove godine ugostiće Jelenu Karleušu, Acu Lukasa i Harisa Džinovića. Domovinski pokret Kaštela smatra da ovaj muzički pravac ne pripada našem podneblju, te kako moramo čuvati mediteransku i evropsku kulturu kojoj pripadamo - poručili su.

Republika

Foto: ST/N.PANČIĆ/ST/D.Kadić

Aca Lukas, Jelena Karleuša

- Muzika oblikuje našu stvarnost i društvenu filozofiju, a navedeni izvođači pripadaju nekom drugom identitetu. "Prljavo kazalište" otvorilo je festival i nakon njih će tokom jula Kaštelani, Vranjičani, Solinjani, Splićani i brojni gosti slušati Karleušu, Lukasa i Džinovića, bili u tom trenutku na Barbarincu ili ne bili. Muzika se širi zalivom. Dužni smo čuvati kulturno dobro, a Grad Kaštela, koji je izdao koncesiju na zaštićenom kulturnom dobru, trebalo bi da vodi računa koji će se događaji organizirati na ostrvu - navode u objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading