AUTO TIJANE AJFON POTPUNO UGLJENISAN: Pogledajte fotografije sa lica mesta, starleta BLEDA KO KRPA! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta nema od šoka zbog zapaljenog vozila!

AUTO TIJANE AJFON POTPUNO UGLJENISAN: Pogledajte fotografije sa lica mesta, starleta BLEDA KO KRPA! (FOTO)

Foto: Nikola Mutić, Vladimir Lukic, MUP

Kako je Republika saznala, Tijana Ajfon završila je u policiji nakon što joj je u ranim jutarnjim časovima zapaljen automobil na zvezdarskom parkingu, gde je starleta zapomagala na sav glas kada joj je nepoznato lice bacilo nešto na vozilo.

Nakon što je dala izjavu u policiji, fotoreporter našeg portala sačekao je Ajfonku ispred zgrade u kojoj živi, gde smo imali prilike i da vidimo u kakvom je stanju njeno ugljenisano vozilo. Starleta nije htela da daje nikakve izjave, već je samo bez reči prošla pored nas i utrčala u zgradu.

Kako nam potvrđuju u MUP-u, jutros oko 4:30 u Gusinjskoj ulici na parkingu izbio je požar na automobilu makre "Audi A5", a za sada nepoznata osoba u vozilo je ubacila flašu sa zapaljivom tečnošću.

Podsećanja radi, Tijana Ajfon je ceo slučaj prijavila u policijskoj stanici u 29. novembra, ali uopšte ne želi da se oglašava ovim povodom, jer su je tako posavetovali nadležni organi.

Republika

Foto: Nikola Mutić, Vladimir Lukic, MUP

Tijana Ajfon

Malo pre je bila Tijana da da izjavu u policiji, i dalje je van sebe od šoka. Kako su je posavetovali ispektori sa kojima je razgovarala, najbolje bi bilo da ne daje nikakve izjave za medije do daljnjeg, što je ona prihvatila. Situacija nije nimalo naivna, mogla je da nastrada i policija će detaljno istažiti ceo slučaj i pronaći krivca - istakla je starletina drugarica za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading