BRITNI SPIRS ĆE UNIŠTITI PORODICU! Otkrila datum kada će ISTINA izaći na videlo! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.07.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica objavila datum kada će njeni memoari ugledati svetlost dana.

BRITNI SPIRS ĆE UNIŠTITI PORODICU! Otkrila datum kada će ISTINA izaći na  videlo! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Pop ikona Britni Spirs je obavestila svoje verne fanove o datumu izlaska njenih memoara u kojima će detaljno otkriti do sada nepoznate detalje iz njenog života i dugogodišnje borbe, a kako stručnjaci kažu, njena autobiografija će zasigurno napraviti haos.

Knjiha se zove ''The Woman In Me'', a naslov je inspirisan njenim hitom  "I‘m Not a Girl, Not Yet a Woman" i izaći će 24. oktobra.

 

 

- Britnino uverljivo svedočenje na sudu potreslo je svet, promenilo zakone i pokazalo njenu snagu i hrabrost. Ne sumnjam da će njeni memoari imati sličan uticaj. Biće izdavački događaj godine. Ne možemo biti ponosniji što smo joj pomogli da napokon podeli svoju priču  - rekla je za "People", Dženifer Bergstrom iz izdavačke kuće koja će objaviti memoare pevačice.

- U junu 2021. ceo svet je slušao Britni Spirs kako govori na sudu. Uticaj njene istine bio je neporeciv i promenio je tok njenog života i života brojnih drugih. The Woman In Me prvi put otkriva neverovatno putovanje i snagu jedne od najvećih izvođačica u istoriji pop muzike - stoji u najavi knjige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading