DA SAM SE NA VREME JAVILA NOI, MOŽDA BI DANAS BILA ŽIVA: Poznatu aktivistkinju grize savest što nije sprečila SVIREPO UBISTVO!

Autor:

Zabava

13.07.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata trans aktivistkinja smatra da je mogla da pomogne svirepo ubijenoj Noi Milivojev

DA SAM SE NA VREME JAVILA NOI, MOŽDA BI DANAS BILA ŽIVA: Poznatu aktivistkinju grize savest što nije sprečila SVIREPO UBISTVO!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Društvene mreže

Noa Milivojev (18) svirepo je ubijena u stanu u Ulici Cara Lazara u Beogradu. Vest o stravičnom ubistvu šokirala je regionu, a za ovaj zločin se sumnjiči Ognjen Dabetić (33), njen partner, koji je priznao krivicu. On ju je prvo zadavio kablom, a zatim njeno telo raskomadao nožem i potopio ga u kiselinu.

Na društvenoj mreži Tviter oglasila se poznata beogradska trans aktivistkinja Sonja Sajzor, koja je otkrila da ju je Noa pratila na društvenim mrežama, ali da je ovo kasno videla.

Republika

Foto: Društvene mreže

Noa Milivojev i Ognjen Dabetić

- Kada je krenula potraga za Noom Milivojev, veliki broj mojih trans prijatelja je na objavama da je nestala, takođe tagovao njen profil. Po ulasku na njen profil sam primetila da me je pratila. Prva stvar koju sam osetila je griža savesti što je nisam zapratila nazad, porazgovarala sa njom i dala joj savet. Ta griža savesti me izjeda tri nedelje, jer bi možda sada bila živa da sam joj neke stvari rekla - započela je Sonja, pa nastavila:

- Zbog toga sada delim sa vama odlomak iz jednog moj Jutjub snimka, gde objašnjavam zašto transrodne osobe nekada predugo trpe nasilje u vezi i zašto nam treba mnogo vremena da napustimo zbog zlostavljača. Delim ovo, jer bih volela da svaka transrodna osoba ovo pogleda i razume. Delim ovo, jer sav molim da ne dopustite da vas ovaj sve svojom transfobičnom mržnjom i neprekidnim ismevanjem "geslajtuje" da niste vredni ljubavi i poštovanja. Delim ovo, jer bih sada najviše volela da mogu da vratim vreme i da ovo kažem Noi - istakla je ona, a snimak možete videti u nastavku ovog teksta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading