PRONAĐENA MISTERIOZNA PORUKA NA GROBU SVIREPO UBIJENE NOE MILIVOJEV: Jedan detalj ledi krv u žilama, svi se pitaju ko stoji iza ovoga!

Autor:

Zabava

12.07.2023

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

TikTokerka Noa Milivojev sahranjena je juče u rodnom Kovilju, a danas se na njenom grobu pojavila "poruka", koja je bacila sve u rebus!

PRONAĐENA MISTERIOZNA PORUKA NA GROBU SVIREPO UBIJENE NOE MILIVOJEV: Jedan detalj ledi krv u žilama, svi se pitaju ko stoji iza ovoga!

Foto: ST/V. LUKIĆ / Privatna arhiva

Tiktokerka Noa Milivojev (18) iz Kovilja nestala je 17. juna, a njeno iskasapljeno telo nađeno je 6. jula, i to u stanu u centru Beograda, a osumnjičeni za ubistvo, Ognjen Dabetić (33) je odmah uhapšen i sve je priznao.

Noa je juče sahranjena u rodnom mestu i tako ispraćena na večni počinak, međutim, detalji iz njenog privatnog života i dalje intrigiraju javnost.

Naime, kako je Republika prva pisala, Milivojeva je bila veliki ljubitelj tetovaža, te je tako i svoje telo "ukrasila" sa čak nekoliko, a slika leptira na njenoj butini pokrenula je lavinu priča. Ubica je upravo sa ovog dela isekao deo kože kako bi je sačuvao, pre nego što je iskasapio i ostatak tela.

Republika

Foto: Printscreen/TikTok

 

Odmah dan nakon sahrane, na grobu ubijene TikTokerke, tačnije na krstu, pojavila se plastična figurica upravo leptira, kakvog je Noa imala na svojoj butini, što je sve bacilo u rebus, s obzirom da je ova njena tetovaža imala jaku simboliku.

Kako je ubica odlučio da sačuva baš taj deo tela iskasapljene Noe, mnogi smatraju da je ova tetovaža takođe usko povezana sa njim i njihovom turbulentnom vezom, zbog čega je ova figurica na njenom grobu dodatno zaintrigirala sve.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ / Privatna arhiva

 

Podsetimo, Noa je inspiraciju za tetovažu leptira preuzela iz pesme "Poslednji let" koju izvodi Seka Aleksić. Naime, suočena sa bolom i nemirima u svom životu, ona je pomenutu numeru poistovetila sa svojim životom, a kada se kockice sklope, njeni stihovi lede krv u žilama.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading