KENGUR MUČIO NOU, A SAD LEŽI U ZATVORU: Republika otkriva zbog čega je tiktoker UHAPŠEN!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznajemo, tiktoker je trenutno u pritvoru zbog pokušaja pljačke

KENGUR MUČIO NOU, A SAD LEŽI U ZATVORU: Republika otkriva zbog čega je tiktoker UHAPŠEN!

Foto: TikTok, Instagram printscreen

Kriminalac i tiktoker, Lazar Amidžić, poznatiji kao Kengur i Kenvolja, kojeg prijatelji ubijene Noe Milivojev (18) krive za njenu smrt, a na društvenim mrežama bruje o tome koliko ju je maltretirao, nalazi se u pritvoru u Velikoj Plani zbog pokušaja pljačke bankomata, saznaje Srpski telegraf. Reč je o višestruko osuđivanom lopovu koji je nedavno rekao da bi voleo da mu je brat vođa kriminalnog klana Veljko Belivuk, alijas Velja Nevolja.

Na društvenoj mreži TikTok 13. juna osvanuo je video snimak u kojem Kenvolja odbija da policajcima da ličnu kartu, a onda im bez dozvole snima lica i maltretira ih dok pripadnici MUP uljudno pokušavaju da obave službenu dužnost.

Kako saznajemo od izvora upoznatim sa ovim događajem, tiktoker je tog dana uhapšen zbog pokušaja pljačke.

 

 

- Osumnjičeni je snimao policajce u Velikoj Plani istog dana kada je u tom gradu pokušao da obije i opljačka bankomat. Čim ga je patrola srela na ulici pokušali su da ga legitimišu na miran način, jer je javnosti poznat po eksplozivnom i nasilnom ponašanju, ali je on bio agresivan prema njima i nije hteo da prestane da ih snima. Rekao im je da je izgubio ličnu kartu i da moraju da ga puste da ode, kao da ne zna da je i to prekršaj. Čim je prestao sa snimanjem, službenici MUP su ga uhapsili zbog pokušaja pljačke i od tada se nalazi u pritvoru - objašnjava izvor iz MUP za Srpski telegraf.

Ana Marija Pavlović, cimerka i prijateljica tiktokerke Noe Milivojev (18), koju je sredinom juna ubio dečko Ognjen Dabetić (33), izjavila je za naš sajt na dan Noine sahrane da smatra da je snimak sa TikToka, na kojem je Kengur primorao Nou da ga oralno zadovolji, ključni razlog zbog kojeg je Ognjen presudio nesrećnoj Koviljki. Ovu tvrdnju potkrepili su još neki Noini prijatelji.

Takođe, nesrećnu devojku je u više navrata javno maltretirao i ponižavao, a njegovi poznanici tvrde i da ju je udarao.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Noa i Kengur

Pregledom snimaka koje je Kenvolja objavljivao na Jutjubu i društvenim mrežama dolazi se do zaključka da je reč o veoma nasilnom mladiću, koji osim svoje porodice i najbližih, ponižava i službenike MUP. Tako se na njegovim nalozima može naći više snimaka u kojima maltretira i vređa policajce, trudeći se da pokaže da je veća sila od organa reda.

Pored toga, Amidžić, po sopstvenom priznanju, ima problema i sa narkoticima, pošto je sam rekao da je nekoliko puta pokušao da se izleči od bolesti zavisnosti.

- Kenvolja se ranije bavio boksom, pa je taj sport napustio i odao se narkoticima i "karijeri" na TikToku. Tamo se u više navrata snimao kako konzumira opojne supstance ili kako ispoljava svoju agresivnost. Prati ga više od 10.000 mladih i posebno je zabrinjavajuće koliko njih će oponašati njegove navike. S druge strane, ima i onih koji u komentarima pišu da, sada, kada je ponovo u pritvoru, ne treba nikada da ga puste i da ključ njegove ćelije treba baciti - zaključuje poznanik tiktokera za naš portal.

Podučava mlade, pa ih maltretira

Iako tiktoker Lazar u nekoliko snimaka pokušava da edukuje mlade govoreći im o opasnostima koje ih vrebaju, u isti mah se dešavalo da im sam to radi. Tako u jednom videu upozorava devojčice u parku da ne idu mračnim ulicama, a onda im traži da ih poljubi.


Višestruko osuđivan

Kako saznajemo, Kenvolja je više puta osuđivan za krađe, pokušaje pljački i nasilnička ponašanja, a u svojim objavama na društvenim mrežama nije krio da je služio zatvorske kazne ili kada se nalazio u kućnom pritvoru, a u jednom navratu se i sam snimao kako pokušava da obije bankomat. Takođe, na TikToku prošle godine objavljen je i snimak u kojem ga hapse pripadnici UKP zbog napuštanja kućnog pritvora, dok njegova majka plače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

18.07.2023 12:57

Kakav ljudski odron!!! Fuj