POSLEDNJA TETOVAŽA SVIREPO UBIJENE NOE MILIVOJEV TERA JEZU U KOSTI: TikTokerka bila suočena sa stravičnim bolom i nemirima!

Autor:

Zabava

13.07.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah nakon tetovaže leptira, Noa Milivojev istetovirala je i stihove ove pesme!

POSLEDNJA TETOVAŽA SVIREPO UBIJENE NOE MILIVOJEV TERA JEZU U KOSTI: TikTokerka bila suočena sa stravičnim bolom i nemirima!

Foto: Pritnscreen

Noa Milivojev zverski ubijena

Tiktokerka Noa Milivojev (18) iz Kovilja nestala je 17. juna, a njeno iskasapljeno telo nađeno je 6. jula, i to u stanu u centru Beograda, a osumnjičeni za ubistvo, Ognjen Dabetić (33) je odmah uhapšen i sve je priznao.

Noa je sahranjena u rodnom mestu i tako ispraćena na večni počinak, međutim, detalji iz njenog privatnog života i dalje intrigiraju javnost.

Naime, kako je Republika prva pisala, Milivojeva je bila veliki ljubitelj tetovaža, te je tako i svoje telo "ukrasila" sa čak nekoliko, a slika leptira na njenoj butini pokrenula je lavinu priča. Ubica je upravo sa ovog dela isekao deo kože kako bi je sačuvao, pre nego što je iskasapio i ostatak tela.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ / Privatna arhiva

 

Tiktokerka je inspiraciju za tetovažu leptira preuzela iz pesme "Poslednji let" koju izvodi Seka Aleksić. Naime, suočena sa bolom i nemirima u svom životu, Noa je pomenutu numeru poistovetila sa svojim životom, a kada se kockice sklope, njeni stihovi lede krv u žilama.

"Šareni leptiru mog sivila, ne idu ni nevini sa krivima, šta ću i ja među živima...", glase reči pesme koje uteruju jezu u kosti, a pored tetovaže mogu se uočiti i povrede i rane nastale usled samopovređivanja.

Republika

Foto: Printscreen/TikTok

 

Međutim, čini se da to nije jedina pesma Seke Aleksić u kojoj se Noa pronalazila, pa je tako istetovirala i stihove pesme "Iskoristi moje mane". Ova tetovaža je nastala nakon istetoviranog leptira, a kroz sve se provlačila jedna poruka - svirepo ubijena TikTokerka se borila protiv brojnih unutrašnjih nemira, a malo ko je znao šta se krije iza osmeha na njenom licu.

"Telo što bolu se uči, lice što osmeh ga muči..." - glasili su stihovi pesme "Iskoristi moje mane", koju je Noa imala istetoviranu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by noa <3 (@noa11000)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading