ANABELA NAKON MAKLJAŽE U BARU PRESTRAVLJENA: Prvi put sam povela ćerkicu na nastup...

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo oglašavanje Anabele Atijas nakon žestoke tuče na Crnogorskom primorju!

ANABELA NAKON MAKLJAŽE U BARU PRESTRAVLJENA: Prvi put sam povela ćerkicu na nastup...

Foto: Republika TV Pink

Kako je Republika saznala, sinoć je tokom nastupa Anabele Atijas i Sava Perovića u jednom lokalu u Baru na Crnogorskom primorju došlo do žestoke makljaže, tokom koje su letele čaše i flaše, a gosti su panično bežali na sve strane.

 

 

Pevačica je, inače, na ovaj nastup rešila da prvi put povede i svoju naslednicu Blankicu, koja je prisustovala nemilom događaju zajedno sa njenim menadžerom, te smo odmah stupili u kontakt sa njom, kako bismo saznali šta se tačno desilo i kako su njih dve.

- Da budem iskrena, ne znam razlog, ali bilo je neprijatno, pogotovo što sam prvi put povela ćerkicu, jer je u pitanju letnja varijanta. Do sad sam tu bila više puta, zaista nikad nije bilo nekih problema. Mislim, to se dešava, ali svakako nije prijatno... Svi smo dobro, hvala Bogu, i hvala vama što brinete - rekla je Anabela za Republiku.

Republika

Foto: instagram.com/anabelci

Anabela Atijas sa ćerkom Blankicom

Podsećanja radi, kako je Republika saznala od izvora koji se našao na licu mesta, sve je bilo u najboljem redu, Anabela i Savo su zabavljali okupljene goste svojim energičnim nastupom koji je sve podigao na noge. Međutim, zabava je bila kratkog daha, s obzirom na to da su se nepoznata lica potukla nasred lokala i napravila haos. Kada je nastala ozbiljna frka i panika, pevačica se uplašila i odmah skočila kako bi sklonila ćerkicu od haosa. Na svu sreću, niko od njih nije povređen.

Da, istina je da je izbila tuča. Niko se tome nije nadao, zaista, provod je bio sjajan, a onda su krenule na sve strane da lete flaše! Na svu sreću, niko nije bio povređen, što je u ovoj priči i najbitnije - istakao je Savo Perović kratko za naš portal, kada smo ga pozvali tragom ove informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ivica

31.07.2023 16:23

Ljudi bežali ulicama kad su čuli babu kako peva i ćifta se na bini ko besna kobila . Par njih se udarali u glavu ko ih natera da i dodju