SMRT SU SAMO VRATA! VRATIĆU SE I POTRAŽITI SVAKOG OD VAS: Igor Srbin i pored dve doživotne osuđen još jednom - nađene njegove JEZIVE PORUKE - i dalje preti!

Autor:

Hronika

31.07.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Srbin je povredio čuvare za šta je sada i osuđen, a u ćeliji su pretresom nađene beleške u kojima preti tim istim čuvarima.

SMRT SU SAMO VRATA! VRATIĆU SE I POTRAŽITI SVAKOG OD VAS: Igor Srbin i pored dve doživotne osuđen još jednom - nađene njegove JEZIVE PORUKE - i dalje preti!

Foto: printscreen/youtube.com

Igor Srbin

Subotičanin Norbert Feher (41), poznatiji kao Igor Vaclavić ili Igor Srbin, koji služi dve doživotne robije zbog ubistava u Italiji i Španiji, osuđen je na još četri godine zatvora u Španiji, jer je povedio četri zatvorska čuvara naoštrenom pločicom iz toaleta, nakon što je odbio da napusti svoju ćeliju u aprilu 2021. godine.

Podsetimo, Vaclavić je u Italiji i Španiji osuđen na dve doživotne robije zbog pet ubistava, a kako je uhapšen na Pirinejima, ostao je da robija u Španiji. Igor Srbin je klasifikovan kao "izuzetno opasan" zatvorenik i podleže najrestriktivnijem stepenu nadzora.

Igor Srbin je, prema navodima španskih medija, čuvare povredio dok je bio u zatvoru u Duenasu. Kod njega u ćeliji detaljnim pretresom kasnije su nađene beleške u kojima preti tim istim čuvarima koje je povredio.

- Igor je tada zapretio da će ubiti svakog ko uđe u njegovu ćeliju. Ceduljice koje su kasnije čuvari našli u njegovoj sobi su i više nego zastrašujuće. Nađene su tri lista papira na kojima su bile krajnje zbunjujuće i šifrovane poruke - prenose tamošnji mediji i dodaju:

- Na prvoj strani bile su ispisane reči i fraze na španskom jeziku, a na kraju te strane pisalo je: "Prvi deo je završen!". Druga stranica je u potpunosti prekrivena brojevima, tačnije nulama i jedinicama, kao neka vresta binarnog koda. Treći list papira napisan je na italijanskom jeziku.

Kako su potom preneli mediji, poslednja strana je bila puna pretnji čuvarima koje je prethodno ozledio.

- "Vreme je samo prozor, a smrt su samo vrata." A potom je pisalo: "Vratiću se i potražiću svakog od vas" - pisalo je u zastrašujućem pismu Igora Srbina.

Naime, doživotni robijaš je u martu ove godine kada je išao na jedno od saslušanja ispod garderobe stavio otpatke svinjskih kotleta sačuvani od jedne večere. Te koske su bile naoštrene i nesumnjivo je da Igor Srbin i tada planirao još jedan napad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
Pa stvarno

31.07.2023 15:54

Kao da nije dovoljno pravih Srba među kriminalcima, nego su nam pridžontali i ovoga. Pa nismo valjda najgori narod na svetu, majku mu!