NAŠ PEVAČ ZAVRŠIO IZA REŠETAKA ZBOG DROGE: Isplivali šok detalji iz zatvora!

Autor: P. R.

Zabava

31.07.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog dilovanja narkotika poslat na robiju!

NAŠ PEVAČ ZAVRŠIO IZA REŠETAKA ZBOG DROGE: Isplivali šok detalji iz zatvora!

Foto: E-stock/Caslav Vukojicic

Seksi Crni Cerak

Jedan od najpopularnijih trep izvođača na domaćoj javnoj sceni, Relja Despotović (24), poznatiji kao Seksi iz grupe Crni Cerak, priznao je da je u prošlosti neretko pravio greške, kao i da mladi, kojima važi za uzora, ne treba da krenu njegovim putem.

Kako je jednom prilikom priznao, jedan deo svog života proveo je iza rešetaka, i to zbog dilovanja narkotika, čime se bavio pre nego što se vinuo "u nebesa" na muzičkoj sceni.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Seksi Crni Cerak

- U zatvoru sam bio više puta zbog društveno-korisnog rada, imao sam neke drugare iz kraja koji su bili u zatvoru, jednog smo gledali sa prozora, drugi je meni upao u sobu, treći je bio sobi pored, a četvrti nam je stigao treći dan. Ja to nisam doživeo kao nešto loše. Tamo sam počeo da jedem boraniju i pasulj, mada zavisi koji je kuvar tamo, naučio sam ih. Mislim da sam najviše voleo kada stignu makarone i meso, ugojio sam se 15 kilograma - rekao je mladi reper jednom prilikom za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Перагеније

31.07.2023 11:45

" Tamo sam počeo da jedem boraniju i pasulj" - САД ће да заволи српске кобасице...