STIGLA ZAMENA ZA LESORA! Centar Asvela dobio TEŽAK ZADATAK!

Autor:

Sport

31.07.2023

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će uspeti da odgovori izazovu?

STIGLA ZAMENA ZA LESORA! Centar Asvela dobio TEŽAK ZADATAK!

Foto: Tanjug/AP

Matijas Lesor

Već smo pisali da bi novi košarkaš Panatinaikosa Matijas Lesor mogao da propusti predstojeće Svetsko prvenstvo zbog povrede zgloba, a sada je situacija postala još ozbiljnija.

Lesor, koji je prošle sezone igrao za Partizan, nastupio je na 28 utakmica za selekciju Francuske, ali nije odradio nijedan trening sa saigračima iz reprezentacije zbog povrede zgloba.

Francuski mediji navode da medicinski tim nacionalnog tima "trikolora" prati oporavak novog centra Panatinaikosa, te da on neće igrati dok se u potpunosti ne oporavi, a nastup Lesora na predstojećem Mundobasketu je pod znakom pitanja i zbog toga je dobio i zamenu pred naredne izazove "trikolora". Lesor (27) neće igrati na prijateljskim mečevima protiv Tunisa i Crne Gore, a umesto njega u reprezentaciju je pozvan centar Asvela Iv Pons koji je dobio težak zadatak da odmeni uzdanicu čitave nacije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Matijas Lesor u dresu reprezentacije Francuske

 

Lesor će šestog avgusta proći nove medicinske preglede uoči prijateljskih duela protiv Venecuele i Litvanije, a potom će biti odlučeno da li će se iskusni centar priključiti pripremama nacionalnog tima za SP.

Francuska će do početka Mundobasketa odigrati sedam pripremnih mečeva. SP će biti održano od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i Filipinima, a Francuska će biti u grupi sa Letonijom, Libanom i Kanadom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading