GOBER PRETI SRBIJI: Francuski centar poslao UPOZORENJE pred Mundobasket!

Autor:

Sport

30.07.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Trikolori" će biti među favoritima za zlatnu medalju.

GOBER PRETI SRBIJI: Francuski centar poslao UPOZORENJE pred Mundobasket!

Foto: Starsport/Xinhua News Agency

Još nešto više od tri nedelje je ostalo do početka prvenstva sveta u košarci, koje se ove godine igra od 25. avgusta do 10. septembra, u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

Polako se kompletiraju spiskovi za predstojeći šampionat, a sigurno je da će, makar prema prvim procenama, Francuska konkurisati za jednu od medalja.

Jedna od njihovih uzdanica biće i Rudi Gober, koji je istakao da prvenstvo čeka u odličnoj formi.

Uvek mi je zadovoljstvo da budem sa ovim momcima, sa igračima koje ne viđam većinu godine. Osećam se bolje nego na kraju prethodne sezone. Mogao sam da odradim dva meseca individualnih treninga, gde sam fizički i tehnički pripremio telo. U odličnoj sam formi - rekao je Gober za Ekip.

Foto: Starsport

Rudi Gober u duelu sa Vilijem Ernangomezom

Dodao je da je trenirao prethodna dva meseca kako bi bio što spremniji za sezonu.

Kao profesionalni igrač, takođe moram da razmišljam o svom zdravlju, svom fizičkom oporavku i mnogim stvarima koje mogu biti teško razumljive onima koji ne poznaju svakodnevni život sportiste, posebno onih u NBA i na visokom nivou. Pauza po završetku sezone je bila kratka, a dosta sam trenirao u junu i julu. Sada se osećam dobro, i zato sam ovde - rekao je on.

Za kraj, istakao je da Francuži žele zlato, pa je indirektno pripretio ostalim učesnicama, među njima i Srbiji.

- Stvarno mi se sviđa stanje duha koje imamo na početku ciklusa. Igraćemo Svetsko prvenstvo, gde ima više utakmica nego na Olimpijskim igrama. Želimo da nastavimo da napredujemo svakog dana, pa i tokom takmičenja. Krajnji cilj je da osvojimo zlatnu medalju, onu koju još nisam uspeo da osvojim - rekao je Gober.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading