NEKI OPOR UKUS DRAGI PRIJATELJI: Nikola Jokić RAZAPET zbog ODLUKE Luke Dončića! (FOTO)

Autor:

Sport

28.07.2023

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenac se priključio pripremama reprezentacije za razliku od centra Denver Nagetsa.

NEKI OPOR UKUS DRAGI PRIJATELJI: Nikola Jokić RAZAPET zbog ODLUKE Luke Dončića! (FOTO)

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Luka Dončić

Još malo je ostalo do početka Svetskog prvenstva u košarci koje će se održati od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

Reprezentacija Srbije igraće u dosta slabijem sastavu pošto selektor Svetislav Pešić ne može da računa na najbolje igrače - Nikolu Jokića, Vasilija Micića i Nikolu Kalinića, a već neko vreme je povređen i Vladimir Lučić.

Narod u našoj zemlji ogorčen je zbog odluka pojedinaca da odaberu odmor pre dresa nacionalnog tima, a kada pogledamo sastav Slovenije - razloga za bes ima još više!

Na drugom treningu Slovenaca u dvorani Stožice pojavio se i Luka Dončić koji će i ove godine igrati za reprezentaciju, te probati da dovede "zmajčeke" do medalje.

 

 

Nije mu smetala duga NBA sezona koju je, ruku na srce, završio daleko pre Nikole Jokića, te se odlučio da zaigra za svoj narod, zastavu i državu!

Saigrači su bili oduševljeni što ga vide, a srpski narod rešio je da potkači osvajača NBA lige i centra Denvera Nikolu Jokića, ali i ostale košarkaše koji se neće odazvati Pešićevom pozivu.

Uz fotografiju Dočića sa početka priprema, jedan korisnik Instagrama napisao je komentar:

- Neki opor ukus dragi prijatelji, mada ovaj debeli se 'ladi od aprila - navodi se u pomenutoj objavi.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram

Objava koja je "zapalila" Instagram

 

Podsetimo, košarkaška reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu će igrati u grupi sa Kinom, Portorikom i Južnim Sudanom, dok će Slovenci za protivnike imati Zelenortska ostrva, Gruziju i Venecuelu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Valjak

28.07.2023 17:03

JOKICU SAMO NAPRED ,GLAVU gore