ZVEZDINE UDARNE IGLE SAMOUVERENE! Kraso i Olanjinka ZAGRMELI: Možemo DALEKO u Ligi šampiona! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.07.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi dani su pred navijačima crveno-belih.

ZVEZDINE UDARNE IGLE SAMOUVERENE! Kraso i Olanjinka ZAGRMELI: Možemo DALEKO u Ligi šampiona! (VIDEO)

Foto: Starsport

Olajinka i Kraso slave gol protiv Fiorentine

Fudbaleri Crvene zvezde Žan Filip Kraso i Piter Olanjinka pričali su za Republika.rs o ciljevima pred sezonu, prilagođavanju na tim i saigrače, i još mnogo toga zanimljivog.

Čini se da dugo čelnici kluba iz Ljutice Bogdana nisu ovako dobro pogodili sa pojačanjima, za sada ofanzivci pružaju fantastične partije, a za početak Kraso je izneo utiske o klubu:

- Sviđa mi se u Beogradu, nisam još skroz istražio grad jer nemam auto, ali se osećam sjajno sa saigračima, osobljem u klubu, navijačima. Osećam se fantastično, što se vidi i na terenu.

Nastavio je o navijačima koji su ga posebno oduševili:

- Navijači stalno pevaju i daju nam krila u toku utakmice. Mislim da kada dođe do teških trenutaka na meču, da će oni biti ti koji će nam pomoći i dati nam vetar u leđaDajem sve od sebe na terenu, ako budem davao golove i asistirao, i budem radio svoj posao na pravi način, možda i ja dobijem pesmu od navijača. Prvo moram da je zaslužim na terenu.

Pitali smo ga o Ligi šampiona i očekivanjima:

Mislim da imamo šanse. Izlazimo na teren da pobedimo svakoga, i samo tako razmišljamo. Svaki tim koji bude došao na Marakanu, ili mi budemo gostovali mora da zna da ćemo mi igrati "naš stil" fudbala i da ćemo ići na pobedu. Čak i ako je to neki evropski velikan, to neće promeniti stvari za nas. Potrudićemo se da pobedimo svakoga.

Nema Žan Filip želja pred žreb, ali je otkrio koji mu je omiljeni klub:

- Za nas ne postoji mala utakmica, svejedno nam je ko nam dođe na žrebu. Ukoliko bih morao da biram, voleo bih Bajern Minhen. Rođen sam u Nemačkoj, i to je klub koji volim od detinjstva - rekao je novi "mađioničar" u dresu Crvene zvezde.

Ostatak intervjua pogledajte u videu:

Piter Olanjinka je bio dvostruki strelac u "demoliranju" Fjorentine od 5:0. Krenuo je silovito krilni napadač u novu sezonu, za koju kaže da će mu biti najbolja u životu.

Za početak je izneo utiske o dosada viđenom:

Ovaj mesec u Crvenoj zvezdi mi je bio neverovatan. Bilo je fantastično videti delije prvi put, čuti njihovu podršku. Dobar je osećaj kada se pobeđuje, srećan sam što je tako, i fokusiran na sledeće izazove.

O ekipi i njegovom ličnom doprinosu:

Radujem se sezoni, nadam se da će mi biti najbolja u životu. Želim da igram kao nikada do sada. Sviđa mi se što igramo visoki presing, to je moj stil i kada igramo tako svi moji kvaliteti dolaze do izražaja.

Očekivanja o Ligi šampiona:

- Kada igraš Ligu šampiona, svi rivali su teški. Nemam posebne želje, ko god da nam dođe bićemo spremni. Cilj sezone je da prođemo grupnu fazu, a posle utakmicu po utakmicu i još dalje, zašto da ne.

Dotakao se Olanjinka i duela protiv Partizana.

Znam koliki je rivalitet, i šta derbi znači navijačima. Gledao sam snimke, i stvarno je jako, jako neverovatno i ludo. Radujem se tim utakmicama. Derbi i Liga šampiona su razlog što sam potpisao za Zvezdu. - rekao je brzonogi fudbaler.

Kompletan intervju je u video zapisu:

Pucaju od samopouzdanja fudbaleri Crvene zvezde, atmosfera u klubu je očigledno na zavidnom nivou, a ostaje da se vidi hoće li tako nastaviti i u takmičarskim utakmicama. Prvi izazov Superliga Srbije i utakmica prvog kola protiv Vojvodine u nedelju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading