TSC BACIO "BOMBU": Stiglo POJAČANJE za Ligu šampiona, Marakanu ZAMENIO Bačkom Topolom!

Autor:

Sport

28.07.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li može da pomogne timu da napravi čudo?

TSC BACIO "BOMBU": Stiglo POJAČANJE za Ligu šampiona, Marakanu ZAMENIO Bačkom Topolom!

Foto: Starsport

Aleksandar Pešić i Marko Rakonjac

Crnogorski fudbaler Marko Rakonjac naredne sezone će igrati za TSC kao pozajmljen igrač moskovske Lokomotive, objavio je klub iz Bačke Topole danas na zvaničnom sajtu.

Rakonjac (23) će tako igrati i za četvrti klub u Srbiji, pošto je pre dolaska u TSC bio član Čukaričkog, IMT-a i Crvene zvezde.

- Mladi, perspektivni crnogorski centarfor koji je ranije nosio dres Crvene zvezde i Čukaričkog stiže na pozajmicu iz ruske Lokomotive. Marko, dobrodošao u TSC porodicu - stoji u objavi kluba sa severa Srbije.

 

 

Rakonjac je drugi deo prošle sezone proveo u Crvenoj zvezdi kao pozajmljeni igrač Lokomotive i na 11 utakmica za šampiona Srbije postigao je četiri pogotka.

U TSC-u se nadaju da će Rakonjac biti dobra zamena za Petra Ratkova koji je nedavno prodat Salcburgu za 4,5 miliona evra.

Podsetimo, TSC je prošle sezone napravio istorijski uspeh jer je stigao do drugog mesta u Superligi Srbije i plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona. Tim iz Bačke Topole će imati priliku da odmeri snage sa Bragom u trećem kolu kvalifikacija za elitno takmičenje i ako napravi senzaciju, te eliminiše Portugalce, plasiraće se u plej-of i stići će na korak od ostvarenja sna.

Ako pak ne savladaju Bragu, u TSC-u ne moraju da žale jer će i pored toga igrati grupnu fazu Lige Evrope pošto eliminisani iz trećeg kola kvalifikacija, ali iz staze šampiona, prelaze u drugo po rangu takmičenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading