"DETONACIJA" SA APENINA! Firenca u PANICI - Crvena zvezda VRAĆA Luku Jovića?!

Autor:

Sport

28.07.2023

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema navodima iz Italije, nudi mu nešto što tim iz Serije A ne može.

"DETONACIJA" SA APENINA! Firenca u PANICI - Crvena zvezda VRAĆA Luku Jovića?!

Foto: Starsport

Luka Jović

Luka Jović video je strašnu Crvenu zvezdu koja je njegovu Fiorentinu demolirala sa 5:0 i utisci se još nisu slegli, a sa Apenina nam stižu neverovatne vesti!

Navijači portal Fiorentine Firenze Viola prenosi da Zvezda u avgustu planira da dovede svoje dete nazad na Marakanu, te da će Jović opet obući crveno-beli dres.

Glavni motiv je Liga šampiona koju Fiorentina neće igrati, te bi Jović imao šest sigurnih utakmica da se dokaže i vrati u vrh svetskog fudbala.

Ne navode Italijani kako je moguće da reprezentativac Srbije dođe u Zvezdu, ugovor mu ističe poslednjeg dana juna sledeće godine, ali teško je verovati da čelnici kluba sa Marakane imaju novca za njegovo obeštećenje i astronomsku platu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

 

Moguća je i pozajmica, a sam Luka nikada nije krio da želi jednog dana nazad u Beograd.

- Osećaj je zaista divan, krivo mi je što smo se pokazali u ovakvom loše svetlu. Da smo dopustili da nas Zvezda u prvih 25 minuta, da kažem, razbije. Zvezda je jedan moderan i mlad tim, videli ste u kakvom sastavu su završili utakmicu. Momci imaju svetlu budućnost i ja im zaista želim puno sreće u Ligi šampiona. Biću njihov verni navijač i nadam se povratku na Marakanu jednog dana. Ako budem u situaciji, naravno da ću doći da pogledam neku utakmicu - rekao je Luka Jović i "raspalio" maštu delijama.

Podsetimo, momak rođen 25. decembra 1997. godine u Bijeljini dres Zvezde nosio je na 48 utakmica na kojima je postigao 13, a namestio pet golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading