TANJU SAVIĆ JURE KAMATAŠI?! Bivši muž joj napakovao dug od 50.000 evra, prete joj OPASNI LJUDI

Autor: P. R.

Zabava

28.07.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ponovo prolazi kroz pakao zbog bivšeg supruga!

TANJU SAVIĆ JURE KAMATAŠI?! Bivši muž joj napakovao dug od 50.000 evra, prete joj OPASNI LJUDI

Foto: MUP, ATA Images/Antonio Ahel, printscreen/Magazin In

Pevačica Tanja Savić, po svemu sudeći, ni posle razvoda ne može da preseče sve veze sa bivšim mužem Dušanom Jovančevićem, pa joj on svako malo pravi probleme čak iz Australije.

Naime, kako saznaju domaći mediji, zbog njegovih dugova, Tanju u Srbiji sad jure kamataši pošto ih je, navodno, on obavestio da će njegova bivša supruga sve to regulisati.

- Dušan je Tanji priredio toliko stresova u životu da ona još uvek ne može da se oporavi. On ne planira da se vraća u Srbiju, dole živi bahato, provodi se, a čoveku iz Srbije od kog je dole pozajmio novac je rekao da se Tanji obrati za pare. Ja ne shvatam kako mu nije dosta, em joj je pokrao sav novac kada je sinove odveo za Australiju bez njene saglasnosti, em joj je ostavio ogromne dugove, a sad joj i ovo tovari na leđa. Sada nju treba da jure kamataši da im vrati oko 50.000 evra - govori izvor za Svet, pa nastavlja:

Republika

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Tanja Savić i Dušan Jovančević

- Ona taj novac nema, a i da ima, nije ga ona uzela. Dušan pak, tvdi da ne zna o čemu se radi, da to nema veze sa njim, da su to gluposti i tračevi, i da to neko izmišlja kako bi se on ocrnio, a Tanja predstavila kao mučenica i svetica. Znajući Tanju, ona ni mrava ne bi zgazila! Ma, ona ne sme ni da priča roditeljima šta joj se dešava i šta joj Dušan i dalje priređuje. Ne sme da im pravi stresove, u godinama su ljudi, majka ima šećer, otac isto nije zdrav... Samo sestra Bilja sve zna, ona se od nje ne odvaja. Dušan je tamo našao devojku, planira i da se ženi, ali hrani se time da uništava Tanju - zaključuje izvor za pomenute medije.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Tanja Savić

Podsećanja radi, Tanja Savić proživela je pakao kada joj je bivši suprug, Dušan Jovančević, na prevaru odveo sinove u Australiju i izvestan period odbijao da ih vrati, zbog čega je pevačica bila prinuđena da prijavi otmicu. Nakon duge borbe, deca su joj vraćena, ali problemi sa Jovančevićem nisu prestali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading