MARTA JURILA KITIĆA SA MAKAZAMA: Drama u porodičnom domu, folker hitno tražio RAZVOD!

Autor: P. R.

Zabava

27.07.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusvaj oko bazena, pevačica jurila supruga po dvorištu!

MARTA JURILA KITIĆA SA MAKAZAMA: Drama u porodičnom domu, folker hitno tražio RAZVOD!

Foto: Republika

Folker Mile Kitić više od četvrt veka uživa u skladnoj zajednici sa suprugom i koleginicom Martom Savić, a njihove urnebesne anegdote iz braka neretko prepričava.

Naime, kako je Kitić istakao, zbog gubljenja kose u jednom periodu ga je "udario" kompleks, što se njegovoj izabranici nije svidelo, te je po svaku cenu htela da ga ošiša.

- Ja sam imao kompleks zbog frizure, jer kao i svaki muškarac sam počeo da gubim kosu. Imao sam 40 godina, puštao sam je onako sa strane i svaki put to zalizivao, pogotovo kad izađem iz bazena, što je Martu izluđivalo i danima mi je tražila da skratim kosu - počeo je izlaganje Mile u emisiji "Iz profila" i nastavio:

Republika

Foto: ATA Images

Mile Kitić

- Jednom ona uzme makaze i počne da me juri oko bazena, baš je bila uporna! Na kraju ja popustim i kažem joj da skrati samo malo, a ona odsekla sve. Toliko sam bio ljut da sam hteo da se razvedem! Govorio sam: "Hoću da se razvedem, gotovo, šta ti mene šišaš", ali posle se i meni svidi ta frizura i od tad ja imam ovako kratku kosu - priznao je folker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading