NAŠA PEVAČICA PROPALA KROZ BINU: Skršila se na nastupu, hitno hospitalizovana! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

26.07.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđeni peh, morala odmah da pregleda glavu!

NAŠA PEVAČICA PROPALA KROZ BINU: Skršila se na nastupu, hitno hospitalizovana! (VIDEO)

Foto: ATAImages, TikTok/kejtbogicevic

Glumica i pevačica Katarina Bogićević, koju mnogi pamte po glavnoj ulozi u seriji "Folk", ali i po takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je učestvovala, doživela je nezgodu na bini i završila u hitnoj pomoći.

Naime, Bogićevićeva je pozvana da bude gost jednog festivala u Rumi, za nastup se pripremala temeljno, što je pokazala svojim fanovima na društvnoj mreži Instagram, međutim, on se ipak završio neslavno.

U jednom momentu, tokom energične koreografije, Katarina nije obratila pažnju na rupu u bini, te je u nju upala, zbog čega je nastup odmah prekinunt. Služba hitne pomoći je ubrzo reagovala, a pevačica je zatim odvedena u bolnicu.

Bila sam na festivalu u Rumi. Imali smo tonsku probu, napravili smo ludu atmosferu i onda je došlo do toga da nisam videla rupu. Na kraju se sve završilo u hitnoj pomoći, pala sam sa bine i razbila se. Sada me je prošao adrenalin i želim da vidim da li mi je sve u redu sa glavom - isatakla je Bogićevićeva iz bolničkog kreveta.

 

 

Podsećanja radi, sličnu situaciju doživeo je i reper Džala Brat, kada je tokom nastupa u Hrvatskoj doživeo peh jer nije video rupu na bini, te se zbog iste okliznuo, a zatim i propao kroz nju.

Republika

Foto: Instagram.com/express.ba

Jala Brat pao na nastupu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading