"NE ZANIMA ME TAJ FESTIVAL" Prvo oglašavanje Harisa Džinovića nakon zabrane u Hrvatskoj!

Autor: P. R.

Zabava

26.07.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Haris Džinović nakon što mu je koncert na hrvatskom ostrvu Barbarinac otkazan.

"NE ZANIMA ME TAJ FESTIVAL" Prvo oglašavanje Harisa Džinovića nakon zabrane u Hrvatskoj!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Organizatori manifestacije "Island of Love", festivala koji se inače održava na hrvatskom ostrvu Barbarinac u Kaštelanskom zalivu izdali su danas zvaninično saopštenje za javnost i potvrdili da pored Jelene Karleuše, ni Haris Džinović neće nastupiti na ovom događaju, kao što je prethodno planiralo, te su njihovi koncerti otkazani, i to, kako su naveli, zbog "velikih pritisaka na političkoj i nacionalnoj osnovi".

Ovim povodom stupili smo u kontakt sa Džinovićem, koji nije zvučao previše uzbuđene zbog ovih novosti, te tako i nije hteo preterano da komentariše novonastalu situaciju.

Republika

Foto: ataimages

Haris Džinović

- Ne bih ja to komentarisao ništa, iz prostog razloga zato što imam koncerte po Hrvatskoj. Što se tiče manifestacije, ne zanima me to ništa, svako ima pravo da otkaže koncert - istakao je Haris kratko za Republiku.

Podsećanja radi, sankcija naših izvođača usledila je nakon reagovanja Domovisnkog pokreta Kaštela, koji je upitao gradonačelnika Ivanovića zbog čega je dozvolio nastupe srpskih pevača. Međutim, Aca Lukas je održao nastup na pomenutom festivalu, i to 19. jula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading