DRAMA NA JADRANU: Mladić skočio u nemirno more pa nije isplivao!

Autor:

Hronika

26.07.2023

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se saznaje u šibenskoj policiji, pretražuju se more i obala.

DRAMA NA JADRANU: Mladić skočio u nemirno more pa nije isplivao!

Foto: S.Stepanović

Šibenska policija i brod Lučke kapetanije u Primoštenu tragaju za punoletnom muškom osobom koja je nestala nakon skoka u more. Kako se saznaje u šibenskoj policiji, pretražuju se more i obala.

Naime, nadležne službe dojavu o nestanku muškarca dobile su nešto iza 12 sati. Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je poslednji put viđen kako skače u more, a nakon toga je nestao, piše Šibenski.hr.

Kako se saznaje od meštana Primoštena, radi se o 20-godišnjem studentu iz Zagreba, koji je skočio u more za vreme velikih talasa. Od tada traje potraga za mladićem, koja još nije urodila plodom.

Portparol šibenske policije Šime Pavić kratko je kazao da potraga i dalje traje.

Za sada nemamo nikakvih informacija, na terenu u Primoštenu su službenici Lučke kapetanije i policijski službenici. Pretražuju se more i obala – kratko je kazao Pavić.

Lučki kapetan Ivan Paušić za ŠibenikIN rekao je da je mladić verovatno bio u društvu prijatelja.

- Po našim informacijama trojica mladića su skakala s obale te usled velikih valova, a jedan nije izronio. Prijatelji su pokušali da ga spasu, a u pomoć je priskočio i jedan konobar, ali bezuspešno. Na teren su stigli i ronioci te potraga i dalje traje – potvrdio je za ŠibenikIN Ivan Paušić, lučki kapetan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading