NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU? Seka pecnula Brenu, udarila na stariju koleginicu zbog KRAĐE STRUJE!

Autor: P. R.

Zabava

27.07.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Provokacija Seke Aleksić izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama.

NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU? Seka pecnula Brenu, udarila na stariju koleginicu zbog KRAĐE STRUJE!

Foto: printscreen/blic tv, ST/Vlada LUKIĆ

Pevačica Seka Aleksić isprozivala je svoju stariju koleginicu Lepu Brenu na društvenoj mreži Tviter, što je mnoge na ovoj platformi iznenadilo.

Naime, iako više ne važi za skandaloznu ličnost, te se iz tog sveta potpuno povukla, Seka je na svom profilu objavila sliku jednog članka sa naslovom "Lepa Brena i Boba Živojinović opet krali struju", međutim, njen komentar je mnogima delovao kao provokacija.

 

 

Je l' ovo neka zaje*ancija ili stvarno - upitala je pevačica svoje pratioce na pomenutoj mreži uz emotikon koji plače od smeha, dok su se komentari ispod samo nizali.

"O ovome se godinama priča", "Stara vest", "Nije im ovo prvi put, krali su i zemlju kako bi gradili na njoj, pa im je zapečaćeno gradilište", "Oni stalno nešto kradu", "Štede za jahtu", bili su samo neki od komentara korisnika Tvitera, dok se Seka pravila "luda" i istakla da za ovu vest "nije nikad čula".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading