NIJE SAMO SAMARDŽIĆ! Srbija dobila jednog igrača? Piksijev čovek od poverenja sve OBJASNIO!

Autor:

Sport

30.07.2023

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler Aleksandar Pavlović igrao je za minhenski Bajern protiv Mančester sitija.

NIJE SAMO SAMARDŽIĆ! Srbija dobila jednog igrača? Piksijev čovek od poverenja sve OBJASNIO!

Foto: Starsport

Ovaj tinejdžer rođen je u prestonici Bavarske pre 19 godina. Sve više dobija priliku u desetostrukom uzastopnom šampionu Bundeslige, a uprava Bajerna mnogo očekuje od njega u budućnosti.

Defanzivni vezista je pre dve godine uzeo srpsko državljanstvo i odlučio da nastupi za "orlove", iako je rođen u Nemačkoj, za koju je takođe mogao da igra.

Kacuhito Kinoši, pomoćnik selektora srpske reprezentacije Dragana Stojkovića Piksija, uživo je na delu gledao Pavlovića protiv "građana", čime je samo podgrejao glasine da bismo mogli da dobijemo još jednu bitku za velikog talenta i poput Lazara Samardžića, preotmemo "pancerima" momka kojeg smatraju "suvo blago".

 

 

Pavlović je put do zvezda Bajerna krčio iz omladinskog tima, igrao je nakratko i za B tim nemačkog prvaka u četvrtom rangu, a onda je skrenuo pažnju šire javnosti kada je kročio na teren protiv Sitija u prijateljskom duelu u Tokiju.

Trener Tomas Tuhel ukazao mu je šansu protv šampiona Premijer lige, da bi čestitka Japanca, koji je "desna ruka" selektora Piksija, sve objasnila:

Idemo brate – napisao je Kinoši na društvenim mrežama, uz fotografiju sa meča Bajern - Mančester siti i emotikon srpske trobojke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading