INTER HITNO TRAŽI GOLMANA! Na spisku ŽELJA prvi je reprezentativac Srbije!

Autor:

Sport

25.07.2023

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Torina Vanja Milinković-Savić dovodi se u vezu sa nero-azurima.

INTER HITNO TRAŽI GOLMANA! Na spisku ŽELJA prvi je reprezentativac Srbije!

Foto: Starsport

fudbal

Posle odlaska Samira Handadovaća i prodaje Andre Onane u Mančester junajted, rukovodstvo Intera je prinuđeno da traži, ne jednog, već dvojicu čuvara mreže!

Odavno su na meti finaliste Lige šampiona nalaze iskusni Jan Zomer, talentovani Ukrajinac iz Šahtjora Anatolij Trubin, kao i član Sampdorije Emil Audero, međutim, sada je vicešampion Evrope bacio oko na - Vanju Milinković Savića.

Teško da će klupska vrhuška Intera realizovati ovaj projekat, budući da prema Transfermarktu Torino traži 20.000.000 evra za reprezentativca Srbije i svog prvog golmana. Mlađi od braće Milinković-Savić ima ugovor sa "bikovima" do 2026. godine, pa predsednik kluba Urbano Kairo može da odahbe i čeka Interovo "pojačanje" cifre za Srbina.

Foto: www.profimedia.rs

Vanja Milinković-Savić

Torino neće sigurno poslati Vanju na pozajmicu u Inter, ali bi možda i pristali u slučaju da otkup bude obavezan, odnosno, da klub sa "Meace" ispoštuje traženu suma.

Treba reći da je još pre Mundijala u Kataru, tačnije u maju prošle godine, Inter pokušavao da dobije trku za Sergeja (prešao u Al Hilal), ali je bacio tada oko na Vanju.

Blistava sezona je iza srpskog reprezentativca, što na klupskom, tako i na reprezentativnom nivou. Samo je u Seriji A odigrao svaki minut takmičarske 2022/23. i na 38 utakmica primio je 41 gol, a 11 puta ostao nesavladan.

Podsetimo, prodajom Onane, Inter je inkasirao 51.000.000 fiksno, čime je praktično već priuštio dupla sredstva od onoga što traži Torino za Srbina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading