IRINA ŠAJK IMA NOVOG DEČKA: Ovaj poznati sportista bio je u braku sa NAJPOŽELJNIJOM ženom na svetu, svi se pitaju otkud sa njom sad!

Autor: M.O.

Lifestyle

25.07.2023

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokupio je ispred hotela, a onda su dva dana proveli u njegovoj kući.

IRINA ŠAJK IMA NOVOG DEČKA: Ovaj poznati sportista bio je u braku sa NAJPOŽELJNIJOM ženom na svetu, svi se pitaju otkud sa njom sad!

Foto: Printscreen/ Instagram/ irinashayk

Irina Šajk

Kruže glasine da se razvila romansa između penzionisanog kvoterbeka NFL-a (45) i manekenke Irine Šajk. Za to vreme, njegova bivša žena Žizel Bundšen je trenutno na odmoru u Brazilu. Živi svoj život, a kako je u prošlosti rekla da samo želi da on bude srećan.

Tom Brejdi je fotografisan kako flertuje s Irinom Šejk posle noći provedene u kući u Los Anđelesu.

Brejdi i Bundšen (43) okončali su razvod nakon 13 godina braka u oktobru prošle godine. Bivši kvoterbek Tampa Bej Bakanirsa sa manekenkom ima sina Bendžamina Rejna (13) i ćerku Vivijan Lejk (10). A  iz braka s Bridžit Mojnahan ima sina Džona (15).

Irina Šajk ima novog dečka

 

 

Od njegovog razvoda od Bunšen, pojavile su se glasine koje povezuju Brejdija s glumicom Ris Viterspun, a zatim i Kim Kardašijan. Iako su izvori rekli da su on i Kardašijan (42) “samo prijatelji”.

Sedmostruki šampion u Superboulu  je povezana s Irinom Šajk (37), nakon što je primećen kako je pokupio u hotelu Bel-Er u petak popodne. To su izvestili Page Six i neki drugi mediji, a fotografisani su kako se vraćaju u dom u Los Anđelesu gde je Tom odseo.

 

 

Insajder navodi da su se Brejdi i Šajk upoznali još u junu prošle godine. To se desilo na venčanju milijardera Džoa Nahmada i manekenke Medison Hedrik na Sardiniji.

Drugi izvor kaže da je Brejdi pozvao Irinu Šajk na izlet u Los Anđelesu i da su “proveli petak veče i subotu u kući”. Prema izvoru, njih dvoje su “u kontaktu nekoliko nedelja” i “sevaju varnice”. Od svog penzionisanja, Brejdi je primećen kako provodi vreme sa svojom decom. Ranije u julu, podelio je fotografiju svojih sinova kako hodaju jedan pored drugog šetalištem prema plaži sa srcima na svojoj Instagram storiju. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading