OTAC JE SILOVAO NA VENČANJU PA NASTAVIO VEZU SA NJOM PUNIH DESET GODINA: Glumica otkrila mračne TAJNE koje su zgrozile ceo svet!

Autor: M.O.

Lifestyle

24.07.2023

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispovest poznate glumice mnoge je uplašilo i ostavio bez teksta.

OTAC JE SILOVAO NA VENČANJU PA NASTAVIO VEZU SA NJOM PUNIH DESET GODINA: Glumica otkrila mračne TAJNE koje su zgrozile ceo svet!

Foto: Instagram/printscreen

Javnost je bila u šoku pre osam godina kada je glumica Mekenzi Filips otkrila da je godinama bila u vezi sa svojim ocem, pokojnim pevačem grupe "Mamas & Papas" Džonom Filipsom.

Mekenzi Filips je nekadašnja dečija televizijska zvezda koa je sa svima podelila šokantnu priču o tome kako je započela vezu sa ocem i podelila jezivu priču o njihom odnosu.

Ona je sada otkrila da je porodica i dalje krivi zato što je detalje njihovog incesta iznela u javnosti.

 

 

Njen otac preminuo je 8 godina pre njene ispovesti, koja je najviše potresla njene polusestre Čajnu i Bižu, kao i Filipsovu udovicu i bivše supruge. Danas ova 63-godišnjakinja jedino žali što je porodici ovo otkrila na takav način.

- Jednom kada je naša tajna izašla na videlo, sve je izmaklo kontroli. Ali jedino što bih zapravo promenila jeste način na koji je moja porodica za sve saznala. Trebalo je bolje da ih pripremim za to da ću sve javno da objavim -, rekla je američka glumica.

 

 

Ono što je sve ostavilo bez teksta jeste to da je otac ponudio kokainom kada je imala samo 11 godina. 

Prema njenim rečima, godinama su se zajedno drogirali, a u seksualnoj vezi su bili punih 10 godina - od njene 19. godine.

- Probudila sam se jedne noći s rupom u sećanju i shvatila da sam imala odnose sa ocem. Ne znam kako je to počelo - rekla je Filipsova, koja je tada bila tinejdžerka.

 

 

Potisnula sam to. Požela sam vrlo rano u životu da sve delim u poglavlja... Ovo je bilo "majka" svih teških iskustava... Provela sam proteklih 30 godina trudeći se na mislim o tome - rekla je Mekenzi.

- Nakon prvog puta, otišla sam ocu i rekla mu da moramo da pričamo o tome kako me je silovao. Tata je rekao. "Silovao te? Misliš, kako smo vodili ljubav?" U tom trenutku, mislila sam da sam stvarno sama u svemu tome - objasnila je glumica.

- Veče pre mog venčanja, moj otac je došao odlučan da sve spreči. Popila sam mnogo pilula, a tata je uzeo mnogo svega. Na kraju sam se onesvestila na njegovom krevetu - prisetila se Mekenzi u svojoj knjizi.

 U devetnaestoj godini Mekenzi se udala za Džefa Seslera, a sa ocem je nastavila da održava seksualnu vezu i tokom braka, sve dok nije zatrudnela, a nije bila sigurna ko je otac bebe. Džon Filips je platio abortus, a navodno su tada prestali s odnosima.

Kako kaže, porodica je se odrekla kada je sve ove tajne u javnost iznela bez da su oni išta od toga znali. 

 

 

Ocu je oprostila na njegovoj samrtnoj postelji 2001. godine, a nakon njegove smrti ona se vratila starim navikama i porocima i ponovo postala zavisna od narkotika.

Čak i kasnije, Mekenzi je priznala da se dugo mučila sa zavnisnošću od narkotika. Sada su loši dani iza nje, živi daleko od Holivuda, kao radnik u rehabilitacionom centru.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading