SADA JE NAJPLAĆENIJA U HOLIVUDU, A NEKADA JE RADILA I PO TRI POSLA DA PREŽIVI: Svima će vam se zavrteti u glavi od sume koju je Margo Robi dobila za film "Barbie"

Autor: M.O.

Lifestyle

23.07.2023

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Margot Robi jedna je sada jedna od najvećih zvezda u Holivudu.

SADA JE NAJPLAĆENIJA U HOLIVUDU, A NEKADA JE RADILA I PO TRI POSLA DA PREŽIVI: Svima će vam se zavrteti u glavi od sume koju je Margo Robi dobila za film "Barbie"

Foto: shutterstock

Film "Barbie" zaradio je 22.3 miliona dolara na američkim bioskopskim blagajnama u pretpremijerama u četvrtak. Ukupna zarada u prvoj nedelji prikazivanja očekuje se da će biti oko 100 miliona dolara. Pretpremijera "Barbie" nadmašila je prethodni rekord od 17.5 miliona dolara koji je držao film "Guardians of the Galaxy Vol. 3."

Ipak, ono o čemu se možda i najviše spekuliše su honorari koje su dobili glavni junaci.

Pre samog početka prikazivanja filma procurile su i plate glumaca. "Variety" je pisao da je Margo Robi za ulogu Barbike plaćena 12.5 miliona dolara, dok je Rajan Gosling za ulogu Kena dobio je istu svotu. Slavna lepotica bila je najplaćenija glumica u 2022. godini, upravo zahvaljujući filmu "Barbie".

Margo je još 2014. godine rekla da je uvek imala snažnu radnu etiku te da oduvek i štedi. "Radila sam po tri posla istovremeno. U apoteci, u skladištu, bavila sam se keteringom... Uvek sam se trudila da uštedim novac", rekla je tada.

Čini se da je u tom uspela. Prema stranici "Celebrity Net Worth", bogatstvo glumice Margo Robi procenjuje se na 40 milona dolara, a u to se ubrajaju zarade od filmova, saradnje s velikim brendovima i posedovanje nekretnina.

Ona je bukvalno jedna je od najpoznatijih i najvoljenijih modernih glumica.  Pokazala je da sposobna da glumi najrazličitije uloge preko strip-junakinje Harli Kvin do engleske kraljice, ratne reporterke i plaćenog ubice.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading