Bila je FATANA žena 80-tih, a onda su je vređali kako se "IZOBLIČILA": Obolela je u kasnim tridesetim od hronične bolesti i SVE SE PROMENILO

Autor: M.O.

Lifestyle

10.07.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašna dijagnoza koštala je karijere.

Bila je FATANA žena 80-tih, a onda su je vređali kako se "IZOBLIČILA": Obolela je u kasnim tridesetim od hronične bolesti i SVE SE PROMENILO

Foto: youtube/printscreen

Harizmatična Ketlin Tarner nosila je titulu jedne od najlepših glumica Holivuda, lepim licem i plavim uvojcima obarala je s nogu mnoge muškarce. 

Lepim licem i plavim uvojcima obarala je s nogu na filmskim platnima, a istovremeno se nosila sa zdravstvenim problemima o kojima je javnost malo toga znala, a na kraju ju je zbog toga i osuđivala.

 

 

Početkom 90-ih njena je karijera poljuljana nakon što joj je dijagnostikovan reumatoidni artritis i nakon što su joj lekari rekli da nikada više neće moći da hoda. Ne želeći da prihvati tu vest, potražila je drugo lekarsko mišljenje i pronašla snagu da nastavi da se bavi onime što najviše voli i ne odustane od života.

Međutim, lekovi koje je morala da uzima učinili su svoje i njen  izgled počeo je drastično da se menja. Danas priznaje kako joj je u to vreme bilo apsolutno nevažno kako izgleda i nije se time opterećivala.

 

Zbog bolova koje je doživljavala glumica je jedno vreme spas pronalazila u alkoholu zbog čega se pisalo da je alkoholizam okidač vizuelne transformacije.

 

 

2008. godine priznala je da je počela da pije jer su joj lekovi pomutili pamet i da se s vremenom sve otelo kontroli, a 2002. godine krenula je na odvikavanje.

- Ljutim se ja zbog svega i svačega, zbog nepravde u svetu. Reumatoidni artritis javio se u mojim kasnim tridesetim godinama - kada je Holivud poslednji put smatrao jednom od vodećih, seksualno privlačnih dama. Najteži deo za mene bio je taj što sam samopouzdanje gradila na fizičkom izgledu. Ako to nisam imala, ko sam onda bila ja? - ispričala je glumica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading