MARIJA JE U TRUDNOĆI SAZNALA DA IMA RAK PANKREASA: "Posle tumora na MOZGU sam znala da nešto nije dobro, doktori su me ubeđivali da jeste"

Autor: M.O.

Lifestyle

09.07.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelepa i svima poznata novinarka se za relativno kratko vreme suočila sa dva opasna kancera.

MARIJA JE U TRUDNOĆI SAZNALA DA IMA RAK PANKREASA: "Posle tumora na MOZGU sam znala da nešto nije dobro, doktori su me ubeđivali da jeste"

Foto: INSTAGRAM/PRINTSCREEN

novinarka

Američka novinarka Marija Menounos progovorila je o tome kako je lekarima promakao njen tumor pankreasa pre nego što joj je dijagnostikovan u drugom stadijumu, dok je bila po drugi put trudna.

45-godišnja Marija izjavila u potkastu "Not Skinny But Not Fat Dear Media" da se njen tumor udvostručio u periodu od samo dva meseca i da je tek nakon što je bila podvrgnuta magnetnoj rezonanci celog tela, dobila tačnu i jasnu dijagnozu.

 

 

- Kad su pronašli tumor na MRI-u, rekli su: 'Možemo li da se vratimo i uzmemo zapise i pogledamo snimku iz novembra?' Kladim se da je bio tamo. I bio je. U tom trenutku je bio veliki dva centimetra i do trenutka kada su ga otkrili bio je velik gotovo četiri centimetra, udvostručio se u veličini za dva meseca - ispričala je Marija.

Uoči dijagnoze koju je dobila, Marija je u stomaku osećala hroničan bol.

- Imala sam jak proliv mesec i po dana. Uradila sam sve analize stolice, bile su negativne, ništa loše. Otišla sam i uradila CAT snimak, rekli su: 'Dobro si'. Ali moji su bolovi trajali i svaki put kad bih se požalila na bol, moj lekar je rekao: "Uradili smo sve analize."

 

 

Marija je i ranije ove godine otkrila više detalja o svojoj borbi s rakom, ali srećom, ipak je otkriven dovoljno rano da nije bila podvrgnuta daljem lečenju poput hemoterapije ili zračenja.

Prethodno je izjavila za magazin People da je zbog straha za zdravlje pala u očaj i da se u početku bojala da neće poživeti dovoljno dugo da upozna svoju ćerkicu.

Pre samo šest godina je preživela tumor na mozgu, te je ova dijagnoza bila sam šok za sve. 

 -Kada se susrećete s potencijalnom smrtnom kaznom, sve se menja - priznala je tada.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading