"RAK MOŽE I OVAKO DA IZGLEDA, SKAMENJENA SAM OD STRAHA" Glumici vade tumor iz mozga, podelila video

Autor: N.J.

Lifestyle

15.06.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pokušavam da budem hrabra ali sam skamenjena od straha", rekla je glumica kojoj su 2020. godine uspostavili dijagnozu raka dojke u četvrtom stadijumu.

"RAK MOŽE I OVAKO DA IZGLEDA, SKAMENJENA SAM OD STRAHA" Glumici vade tumor iz mozga, podelila video

Foto: Instagram/theshando

Šenon Doerti odlučila je javno da podeli sa čime se bori već duži vremenski period. Ona je podelila video na Instagramu pre operacije uklanjanja tumora, odnosno proširio se na mozak.

- 16. januar 2023. Hirurgija. Imala sam tumor u glavi koji su hteli da uklone i urade biopsiju. Jasno pokušavam da budem hrabra, ali sam skamenjena. Strah me je preplavio. Uplašena od svih mogućih loših ishoda, zabrinuta zbog napuštanja mame i kako će to uticati na nju. Zabrinuta sam da ću izaći s operacije, a da više to neću biti ja. Ovako može izgledati rak - napisala je ona i postavila video iz bolničke sobe.

Foto: Instagram/theshando

Šenon u bolnici

Uradila je CT skiniranje 5. januara koje je pokazalo da ima metastaze na mozgu. Prema klinici Majo to je stanje koje se javlja kada se ćelije raka šire sa prvobitnog mesta na mozak. Prvi krug zračenja glumica je obavila 12. januara. Kako je objasnila srećna je što ima odlične doktore, ali je i preplašena.

Zahvaljujući svim ljudima koji je podržavaju, glumica je istakla da se oseća odlično.

- Osećam se odlično, hvala! Ova publika je neverovatna - poručila je ona, a prenosi "Pipl".

Ovde možete pogledati kako je to izgledalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading