GLAVA JOJ NEPRESTANO RASTE I OSUĐENA JE NA MAJKU: Poznato je od čega boluje devojčica, a kada čujete koliko ima godina BIĆE VAM ŽAO

Autor: N.J.

Lifestyle

17.05.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njeno dete ima retku bolest, ali to ne ometa druge ljude da joj se podsmevaju zbog veličine glave koja neprestano raste.

GLAVA JOJ NEPRESTANO RASTE I OSUĐENA JE NA MAJKU: Poznato je od čega boluje devojčica, a kada čujete koliko ima godina BIĆE VAM ŽAO

Foto: Printscreen/ YouTube/Difusora TV

Iako ovde nije majka ta koja ima zdravstveni problem, zna se da je muka svake mame najteža. Adalgisa Soarez Alvez (48) ima bolesnu devojčicu po imenu Grazieli. Devojčica boluje od hidrocefalusa, to je kada se komore mozga prošire. Manifestuje se kroz povećanje glave i atrofiju mozga. Njoj se brzo nakuplja likvor odnosno cerebrospinalna tečnost zbog čega joj je glava nabubrila do značajne veličine.

Odmah je znala da nešto nije u redu

Majka je odmah znala da nešto nije kako treba kada je imala bol u stomaku tokom trudnoće. Devojčica joj je treća beba i takvih problema nije imala ranije. Nelagodnost je do te mere porasla da do 8. meseca nije mogla da ustane iz kreveta. Na ultrazvuku, dok je još bila u stomaku, viđeno je da devojčica ima pomenuti zdravstveni problem. Procenili su da će živeti samo nekoliko meseci.

Foto: Printscreen/ YouTube/Difusora TV

Majka sa bebom daje intervju o njenom stanju

Danas, ona ima 29 godina i prkosi lekarima. Ipak, glava je nastavila da joj raste do te mere da joj je normalan život potpuno onemogućen. Sada već devojka ne može da hoda, govori i vidi, iako je imala mnogobrojne operacije. Ne može sama da se kupa, te joj je potrebna stalna nega, a o njoj brine njena mama. Ipak, ona pored svih problema mora da se nosi i sa pritiskom jer stalno čuje neke ružne komentare.

Čak su je i doktori nazivali velikom bebom, što njena majka ne smatra toliko strašnim, ali veruje da je okrutno. Ipak, korisnici na Internetu, bili su oduševljeni ovom posvećenom mamom i žele joj samo najlepše. Adalgisa tvrdi da nikada neće izgubiti nadu, prenosi "Njujork post".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading